muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
17°

Cara a cara

Excloure formacions
polítiques del debat
és llevar pluralitat,
idees i opinions.
Torcebraços amb braons
d'un bipartidisme nul;
debat estèril, calcul,
sense cap idea clara.
Ja sabem que el cara a cara
sols serveix per mostrar el cul.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Aclariment, fa mes de 9 anys

No estic gens d'acord amb les potadetes que fan els partits que no tenen opció a presidir el futur govern per una raó molt senzilla. Ells tenen la mateixa condició dels ciutadans: simplement seran ELECTORS i no ELEGIBLES. En aquests moments, només hi ha dues opcions possibles i divagar sobre altres possibilitats és més un acte d'estultícia que una il·lusió utòpica. El joc està entre si governarà Antich o si ho farà Bauzá i la conseqüència directa no és tant la voluntat de la ciutadania com el joc polític pervers que es deriva de l'actual sistema. Vaig votar UM l'any 1983 i el meu vot va anar a parar a Gabriel Canyelles i no a Fèlix Pons. No és això una "desviació" de la meva voluntat? En aquesta passada legislatura el meu vot al Bloc va anar a Antich. Per això, ara, ja el votaré directtament. M'estalviaré un risc innecessari i, sobretot, el meu vot valdrà el cent per cent i no un percentatge devaluat per la llei d'Hont. Escoltar l'anunci del PSM de cercar una "majoria de progrés" m'ha convinçut totalment. Ja la cercaré jo aquesta majoria, però sense intermediaris. Sense que ningú hagi de traficar amb el meu vot. Gràcies!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris