cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
11°

Un cara a cara necessari

La confrontació dialèctica entre Antich i Bauzá ha de servir per aclarir el panorama en uns moments difícils

Sembla que el panorama es va aclarint i que finalment hi haurà un cara a cara a IB3 Televisió entre Francesc Antich i José Ramón Bauzá. És molt important que tingui lloc aquesta confrontació d'idees. Després d'una legislatura tan convulsa, els ciutadans agrairan molt que els dos aspirants a presidir el Govern exposin els seus projectes i els contrastin amb els de l'adversari. Aquesta és l'essència de la democràcia. Des d'aquesta òptica, també resultaria molt interessant que Bauzá acceptàs el debat a quatre bandes amb els altres candidats. Demostraria la seguretat en ell mateix i que no té por de debatre cap tema amb qui sigui.

Unes eleccions són una aposta per al futur. Els ciutadans volen solucions a partir de la confiança que els inspira cada candidat. Les circumstàncies actuals tampoc no són les d'uns comicis estables en una conjuntura equilibrada. Els escàndols, la crisi i l'angoixa davant el que vindrà forcen els candidats a donar el millor de si mateixos. Els debats hi resulten imprescindibles.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Res pus, fa mes de 10 anys

Idò jo no el necessit per res al debat pp-psoe, massa ens han demostrat el que ens fan quan ens governen. Els seus governs ens duen econòmicament de cap al tercer mon i culturalment de cap a Castella.

Valoració:23menosmas
Per Do not visit Majorca, fa mes de 10 anys

Se han de fer dos debats, un entre n'Antich i en Biel Barceló, l'altre entre en Bauzá i en Font.

Valoració:0menosmas
Per Patriotes Associats, fa mes de 10 anys

Aquestes illes necessiten ROMPRE el bipartidisme espanyol, que en res les beneficia, a favor d'una proposta centrada aquí, de caràcter pragmàtic i amb els peus ben posats en aquesta terra.

Valoració:24menosmas
Per Miquel, fa mes de 10 anys

És una vergonya que IB3 margini els partits mallorquins, que no tenen el cul llogat a Madrid. De Balear aquesta televisió no en té res, funciona al dictat del PPSOE.

Valoració:39menosmas
Per Eficàcia, fa mes de 10 anys

DIA DE REFLEXIÓ: Només hi ha dues possibilitats: Antich o Bauzá. No n'hi ha més de fetes! Els qui critiquen el vot útil a Antich són els mateixos que, després, li donen els vots recollits. Diuen que no el votem i després agafen els nostres vots i els hi donen ells per quatre cadires. És un moment per decidir entre blanc o negre i les mitges tintes no aporten res! Enguany m'estalviaré els intermediaris de sempre que, al capdavall, són simples satèl·lits d'allò que critiquen.

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris