algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

No vagi per dit

CxI, cremats a Calvià
Dins Convergència per les Illes roseguen claus. Resulta que mans misterioses arrabassen tots els seus pasquins i propaganda electoral a Calvià. Ahir dematí s'havia esfumat bona part del que havien aferrat o penjat el cap de setmana. Els convergents de Josep Melià hi veuen "una mà negra". Qualifiquen els fets "d'autèntic robatori".

"Se trata de trabajar"
El candidat a batle del PP a Calvià, Manu Onieva, ha arrancat amb força. No hi ha cap fanal que no dugui penjada la seva cara, amb un eslògan en castellà molt cridaner: "Se trata de trabajar".

Associació d'Esclerosi Múltiple
Divendres, l'Associació d'Esclerosi Múltiple celebrà el seu aniversari al local de l'ONCE. Hi havia una nombrosa presència de polítics de tot color. La sorpresa va venir quan un dels directius lloà en el seu discurs membres del Govern Matas, com ara Rosa Estaràs, Aina Castillo, Rosa Puig i Mabel Cabrer. Els polítics d'esquerra no s'ho podien creure.

Na Maria ton
S'ha parlat molt pels bars d'Inca de la foto de la Maria Salom com a tonedora en la Fira des Llombards. Alguns comentaris manifestaven un alt escepticisme, en el sentit que no la veien a ella, esposa de Don Francisco de España Morell, senyor de Son Ramis, per on diuen que hi pasturen unes mil ovelles, anant a tondre amb els pagesos de la finca.

Bauzá ballà a la Feria
José Ramón Bauzá anà dissabte vespre a la Feria de Abril amb alguns amics. Es posà a ballar en una caseta on, naturalment, no sonava música flamenca. Unes senyores que el veren en comentaren que "es mou poc: no ho fa malament, però és massa discret".

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per en pepet, fa mes de 9 anys

Això que cremen els cartells de Convergència a Calvià just pot ser cosa de na María José.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris