algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
18°

No vagi per dit

Ressò internacional
Ràdio Baviera dedicà ahir un programa a l'acte de desgreuge als xuetes mallorquins de part del president Antich. El New York Times i l'International Herald Tribune també publicaren, cada un, una plana sencera d'aquest tema. El lobby jueu té una força que impressiona.

La Feria de Abril palmesana
Diuen els coneixedors que la Feria de Abril del polígon de Son Russinyol té menys casetes que en edicions anteriors. Just és per aquesta raó que a alguns els sembla que hi ha més gent que altres anys.

La crisi copeja molt dur
La crisi copeja tan durament moltes famílies que s'ha detectat que no poden ni pagar les activitats extraescolars dels seus fills, com excursions de sis euros.

Presunta legislatura, 15 euros
El llibre de Juan Mestre i Gabriel Torrens Presunta legislatura, que es presenta dimecres al Palas Atenea, es posarà a la venda per 15 euros. Es tracta d'un repàs de 200 planes a la legislatura que ara acaba. Hi pot haver polèmica. Un dels capítols es titula "Fiscalia connection".

Una pancarta a l'inrevés
Per Inca s'ha comentat molt una pancarta del PSIB-PSOE que va ser penjada fa uns dies al pont de Toninaina. Resulta que estava col·locada a l'inrevés i no es podia llegir. "Deu anar dirigida als musalmans", comentaren algunes persones majors de la ciutat.

Una campanya molt bona
Dissabe, tothom mirava el punt electoral que ha instal·lat la coalició PSM-IV-ExM al final del carrer Fàbrica de Palma. Era ple d'alfabegueres. Els econacionalistes fan una gran campanya. Capten l'atenció de la gent.

L'enginy dels partits
Els partits han detectat la baixa participació ciutadana en els actes que organitzen. El PP ha posat en marxa un nou sistema: taules rodones sobre qüestions concretes. Així, organitzen un debat sobre un tema en què devora els membres de les formacions més destacades també hi intervé un expert en la matèria.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per miquel, fa mes de 10 anys

a pregunta i voltros a la porta de sant antoni, amb les senyores alegres i els yonkis. No te fot.

Valoració:-15menosmas
Per miquel, fa mes de 10 anys

a pregunta i voltros a la porta de sant antoni, amb les senyores alegres i els yonkis. No te fot.

Valoració:-11menosmas
Per jas, fa mes de 10 anys

Només ens faltava això, els xuetes com a reclam turístic. Quin país!

Valoració:1menosmas
Per fogater, fa mes de 10 anys

Realment, "Preguntes", s'ha de tenir molta mala llet. Que ets d'Esquerra?

Valoració:-14menosmas
Per Preguntes, fa mes de 10 anys

Bon lloc han triat al final del carrer Fàbrica. Així se situen als peus de la seva protegida Feixina! Cadascú al seu lloc!
Per cert, a l'anterior campanya, la cap de llista anuncià la retirada de tots els símbols feixistes. Diuen res d'això al programa d'ara? I de Son Espases? I de TV3? I de les maniobres militars a Cabrera? Han superat el PP que no en vinguin ara amb el discurs de la por. D'haver estat a l'inrevés hauria estat gros!

Valoració:13menosmas
Per Black&Decker, fa mes de 10 anys

Si, m'ha dit que la propoera taula rodona que montarà el PP versarà sobre corrupció..... intervendra com a expert el sr. Matas.

Valoració:23menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris