cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
17°

No podem dur aquest rumb

Ha començat la campanya electoral i pareix que els partits polítics s'han adonat que "no podem dur aquest rumb". Tots prometen retallar despeses de les administracions públiques, en el cas que guanyin les eleccions. Tal volta sia veritat i els que comandin la pròxima legislatura compleixin el que prometen. Si m'ho permeteu, jo ho pos en dubte, i en cas de reduir despeses, crec que ho pagarem els de sempre: els ciutadans.

Hi ha moltes despeses que es poden eliminar, però el primer que han de fer els polítics és no nomenar càrrecs innecessaris, càrrecs que l'única funció que tenen és col·locar les persones del partit, i pagar favors. Ho dic així de clar, i no crec que sia res que no sàpiga tothom. Només així tindran llicència per retallar altres serveis que afecten directament el ciutadà. Serveis que són necessaris, uns més que els altres, però que en la situació econòmica actual no es poden mantenir. Tots coneixem situacions inexplicables dins l'administració pública, Govern, Consell, ajuntaments, educació o sanitat.

Càrrecs posats a dit, que ningú no sap gaire bé quina funció tenen. Com s'explica al ciutadà aquest desgavell? Com se li poden demanar sacrificis, quan hi ha sous polítics milionaris que no donen rendibilitat al poble? No podem dur aquest rumb, és hora de canviar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris