algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
14°

Ossama, Obama i ZP

L'assassinat d'Ossama Bin Laden ha provocat, com era d'esperar, els habituals laments de l'estranya esquerra de saló europea, que, atacada per l'infantilisme naïf característic, es queixa per la conculcació del dret internacional. El qual, com és conegut, és l'aplicació de normes a tot el món excepte en aquells països que poden no aplicar-les, que són poquets i entre els quals hi ha totes les potències: Rússia, la Xina, els Estats Units, Gran Bretanya, França, Israel...

Aquesta esquerra ploradora és la mateixa, no faltaria més, que va saludar com un gran pas per als Estats Units i una passa milionària en quilòmetres per a la humanitat el desallotjament de George W. Bush de la Casa Blanca, per part de Barack Hussein Obama. Com si a efectes de política internacional -no de dret internacional, no ens confonguem- hi hagués alguna diferència. Si Bush hagués aconseguit l'assassinat del terrorista, bono la que s'hagués armada. Molt més que el que ara se sent, naturalment. Ara només critica el lògic i desitjable assassinat l'esquerra més cutre, aquella que ha maleït el sistema de defensa dels Estats Units contra els terroristes internacionals moros, inclosa la presó preventiva sense cobertura legal de Guantánamo, que pareix haver estat cabdal per caçar la rata. Però la crítica d'aquesta esquerra era previsible. El que sorprèn és "l'enhorabona" donada a Obama per part del Gran Inútil.

Que Zapatero feliciti Obama és d'allò més terroríficament covard, miserable i hipòcrita. Hipòcrita perquè qualsevol acció semblant per part d'una administració republicana sempre ha estat criticada ferotgement pel PSOE.

L'hipòcrita Zapatero no s'aixeca davant el pas de la bandera nord-americana en protesta de la invasió d'Iraq, dita "il·legal", i en canvi dóna l'enhorabona a Obama per l'assassinat, il.legal, naturalment, segons els principis democràtics espanyols, del terrorista. Miserable perquè és una actuació que conculca el suposat dret internacional que el govern del Gran Inútil assegura tenir com a nord a aplicar sempre en la seva inexistent política internacional. Fixem l'atenció en les paraules de la secretària de Política Internacional del PSOE, Elena Valenciano: "S'ha fet justícia (amb l'assassinat de Bin Laden) als milers de morts de l'11-S i també a les víctimes espanyoles de l1-M, a les de Londres, el Marroc, el Pakistan, l'Afganistan, etcètera", va dir la tipa aquesta, i no li va tremolar la veu. Justícia? Idò sí, així ho considera el PSOE.

Però sobretot Zapatero es mostra com és: covard. Donar "l'enhorabona" a Obama per l'assassinat considerat com a exemple de "justícia" és, com sempre quan es tracta de l'amo negre, per una banda l'habitual llepada de cul brut que se li fa de genollons; però per l'altra, i més important, és la confessió que allò que admiren en Obama no tenen la valentia de fer a Espanya. A veure, si és de "justícia" l'assassinat de Bin Laden, s'imposen les més que pertinents preguntes: per què no feim el mateix al nostre país amb els assassins etarres? Per què no els assassinam seguint l'aplicació de la mateixa "justícia" -segons el PSOE- de l'ull per l'ull? Per què no canviam la nostra legislació i hi introduïm, com als Estats Units, la caça i liquidació dels assassins terroristes? Si estam a favor de l'assassinat com a forma de fer "justícia", aleshores no pot ser que valgui només en funció de qui mata o de qui és mort. Tots moros o tots cristians, no?.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan de Balàfia, fa mes de 10 anys

I què es proposa aquí, que en ZP faça com n'Obama o que n'Obama faça com en ZP?

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris