cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
25°

No vagi per dit

Antich, a Llibres Mallorca
Ahir hi va haver sorpresa a Llibres Mallorca, situat devora l'església de Santa Eulàlia. Al voltant de la una i quart, s'hi presentà el president Antich, acompanyat del seu director general Jordi Bayona i d'un membre del seu gabinet. Fora l'esperaven el xofer i un altre funcionari. Objectiu: comprar un llibre. El president partia cap a Menorca i necessitava lectura per al viatge. Adquirí, després de fullejar-ne uns quants, Sunset Park, la darrera novel·la de Paul Auster, en català.

Molt animat
Per cert que Antich es mostrà molt animat perquè, segons les enquestes que apareixen, "el PP davalla". Està segur que el PSIB remuntarà durant la campanya i els populars no obtindran la majoria absoluta que li auguren el sondejos. En aquest aspecte, està molt interessat pels resultats que pugui obtenir CxI de Pep Melià. Antich estava ahir de tan bon humor que fins i tot va fer bromes sobre el bou d'Osborne d'Algaida. "L'haurem de tornar a pintar?", digué.

Malestar dins Convergència
Dins Convergència per les Illes hi ha malestar perquè en la diada de dissabte a la plaça Major "hi va haver desplegament de banderes del PSM". Aquest partit considera que "un acte com aquest hauria d'haver quedat fora de tot partidisme". Dins la formació de Josep Melià també s'ha parlat molt de "l'absència" de la Lliga Regionalista de Jaume Font a la plaça Major. "No parlaven tant d'estima a Mallorca?", afirmen.

Pressions als mitjans públics?
Seran certs els comentaris que circulen dins la professió periodística en el sentit que dirigents del PP balear pressionen responsables de mitjans públics perquè no els agrada el seu tractament informatiu...?

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joana, fa mes de 10 anys

Idò jo pens que a les manifestacions està molt bé que els partits hi vagin amb els seus símbols, així sabem les prioritatd de cadascú.

Valoració:-20menosmas
Per Black&Decker, fa mes de 10 anys

Idò vaja desplegament per comprar un llibre..... no?.... cinc persones, o cinc sous si voleu, per comprar un llibre.

Valoració:20menosmas
Per Pensador, fa mes de 10 anys

Els de convergència s'ho han de fer mirar. Com sempre, els actes de l'OCB són campanyes pro-PSM. Aquí rau un dels mals endèmics que fan de la llengua i la cultura una qüestió partidista i excloent.
Una estratègia històrica equivocada, perquè a allò que volem de tothom no s'hi han de penjar etiquetes!

Valoració:22menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris