algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
24°

No vagi per dit

La sorpresa del senador
Comenta Joan Fageda que acudí a pintar el bou d'Osborne convidat per la Tertulia del Mesón i diu que fou el primer sorprès quan hi va veure una paradeta on es venien banderes espanyoles i altre material.

El xou d'Alfonso Guerra
Segons militants del PSOE, la presència estelar d'Alfonso Guerra al míting de dissabte "és la necessitat de no perdre cap vot ideològic. Curiosament, va ser Francina Armengol qui embarcà Arfonzo er cashondo, de 71 anys. Ella és de l'ala nacionalista del PSIB.

Dubtes sobre Zapatero
Els socialistes anunciaren fa setmanes que Zapatero vindria a Palma a fer un discurs de campanya, però després de la presa de pèl dels 240 milions de Madrid i de la darrera enquesta de l'EPA, n'hi ha que s'estimarien més que quedàs per devers el Manzanares.

Crisi, atur, economia
Es comenta que els assessors de José Ramón Bauzá li han recomanat que centri tots els discursos en la crisi econòmica i l'atur i que deixi les altres qüestions "en un segon o tercer terme".

El Napoleó de Calvià
Membres del PP comenten que les relacions entre Bauzá i Carlos Delgado "són de cada cop més fredes. Per ventura, no obtindrà el premi que s'espera si el PP guanya . Ja li diuen "el Napoleó de Calvià". Fa un parell de setmanes que no el veuen per enlloc.

Els econacionalistes a Palma
De diferentes bandes que han tingut accés a enquestes es diu que la coalició PSM-EIV-Entesa, encapçalada a Cort per Antoni Verger, aconseguirà un regidor fixe, i molt possiblement dos. Una altra cosa serà governar...

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris