algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Contra la demagògia

La repugnant demagògia que ha fet el Partit Popular de Palma al voltant dels dinamitzadors lingüístics és de les que marquen època. Ben poc clars deuen ser els seus plans d'eliminar els llocs de feina dels dinamitzadors lingüístics, que per explicar-ho han de menester mentir tant durant tant de temps.

En aquest cas, però, destacarem, per com de poc habitual resulta, la contundent resposta del candidat del PSM-IniciativaVerds-Entesa a la batlia de Palma, Antoni Verger, que va replicar al PP que només amb el pot de Cola-Cao que es va trobar enterrat en els jardins de l'exgerent del CDEIB Antònia Ordinas es podria pagar durant un any el cost dels dinamitzadors lingüístics.
Moltes vegades he sentit polítics progressistes lamentar que la ciutadania no castigui la corrupció de la dreta, però massa vegades aquests polítics progressistes han estat massa covards o massa prudents a l'hora de retreure l'assalt a les arques públiques practicat pel PP de Jaume Matas.

A la mentida, demagògia i poca vergonya no se l'ha de respondre amb mentida, demagògia i poca vergonya, però sí amb contundència, com ho va fer l'altre dia Verger.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris