cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
22°

No vagi per dit

Sa Nostra, a les totes
L'aliança de sa Nostra és ben a prop de ser realitat. Les pressions de la Junta d'Andalusia perquè el projecte no arribi a port força encara més la 'fusió freda' entra la caixa balear, la de Granada, la de Múrcia i la del Penedès. De fet, aquestes entitats podrien fer avui els corresponents consells d'administració per aprovar el contracte d'integració. Un contracte, per cert, que ahir horabaixa encara no es donava per enllestit.

Un dinar davant la Prefectura
El fiscal Miguel Àngel Subirán i un grup de policies dinaren ahir en un bar de davant la Prefectura. Periodistes que estaven pels voltants posaren l'orella per saber si parlaven de l'operació Pasarel·la, però no. Les coses anaven per un altre costat: per què hi ha tan poques persones que nomin Lluc a Mallorca, per la gran veneració cap a aquesta Mare de Déu, era uns dels motius de conversa.

Pep Melià i Monjo
Pep Melià va fer una aposta personal per Joan Monjo com a secretari general del partit. En aquell moments, dirigents de pes, com Bernat Bauzà, batle de Porreres, li mostraren la seva disconformitat. Idò bé, el president d'UM ja és conscient avui dia que per ventura es va equivocar. La derrota que patí en una votació de l'executiva del partit acabà per fer-li obrir els ulls respecte al número 2.

"Hasta aquí hemos llegado"
Ens arriben comentaris en el sentit que per mitjans de comunicació de la dreta espanyola ja comencen a estar tips de tants de casos de corrupció a Mallorca. No seria estrany que molt prest començàs una ofensiva mediàtica per intentar desactivar-los. Ens referim, és clar, als casos que afecten el PP. "A los de UM que les den", ens comenten des de la capital. Més clar, aigua.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per unitat de cures intensives, fa mes de 10 anys
Idò " a los de UM" no "les van a dar" si els nacionalistes no espanyols de tot signe feim un pensament i votam útil: Melià i companyia!
Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris