algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

No vagi per dit

A quin càrrec aspira Delgado?
Dins el PP tot són càbales al voltant del càrrec que podria oferirJosé Ramón Bauzá a Charly Delgado si es gira la truita en les pròximes eleccions. Experts pepòlegs asseguren que "no pot ser la presidència del Consell perquè la Part Forana no el vol. Tampoc la batlia de Palma, on passa el mateix". Un altre càrrec que es descarta és el de delegat del Govern en cas que Rajoy guanyi, perquè "a Madrid no van d'ell". L'única cadira de categoria que li queda és la de vicepresident del Govern o conseller. "Però el podrà sofrir Bauzá tan a prop?", es demanen.

Calvo, dins el PSIB
Se senten comentaris en el sentit que la batlessa de Palma, Aina Calvo, cada cop està més distanciada de la mecànica interna del PSIB-PSOE. Per contra, el control de Francina Armengol i els seus homes cada pic més intens. Aquesta és una clau que pot tenir importància amb vista al curs polític que començarà quan acabi l'estiu, ja que s'iniciarà la cursa cap a les eleccions del 2011. Calvo està molt ben connectada amb el PSOE de Madrid, però des que ZP fa aigua això ja no és un aval tan gran com abans.

Acostament als empresaris
Dins l'estratègia d'Antich per a les pròximes eleccions hi figura acostar-se tant com pugui als empresaris balears, sobretot als hotelers. En el Consolat es considera que aquesta és una bona tàctica per mostrar la seva voluntat de lluitar contra la crisi.

Melià i Mas
Com se sap, Josep Melià i Artur Mas es reuniren a Palma a finals de la setmana passada. La pregunta és per què l'encontre es va dur a terme tan d'amagat. Només se n'informà a posteriori. Es prepara cap estratègia conjunta?

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per navegant, fa mes de 10 anys


http://www.catalunyaoberta.cat/index.php/continguts/view/editorial/5332
Valoració:0menosmas
Per navegant, fa mes de 10 anys
http://politica.e-noticies.cat/el-cas-palau-assetja-hereu-42307.html
Valoració:10menosmas
Per Patriotes Associats, fa mes de 10 anys
Els psc-psoe cerca amb fúria desfermada embrutar la imatge de Ciu, ja que ara s'han avesat a ocupar la Generalitat de Catalunya i tot el que s'hi associa i estan rabiosos davant la perspectiva electoral favorable a Ciu.
Valoració:16menosmas
Per No patriota associat, fa mes de 10 anys
Millet constató el cobro de comisiones por la adjudicación de obras de la Generalitat de CiU
El Palau registró el desvío de 5,8 millones de euros a Convergència entre 2003 y 2008
Valoració:3menosmas
Per navegant, fa mes de 10 anys
Vet aquí un article vinculat a l'assumpte Millet:

http://www.catalunyaoberta.cat/statics/files/Alvaro244.pdf
Valoració:11menosmas
Per Toni de l'estany., fa mes de 10 anys
Gracies per l'intent de aclaració, Patriotes Associats, però per devers Catalunya ho començam a veure tot molt clar. Ara ja no es un 3%, ara ja es un 4%. Ben aviat arribaran als nivells dels pperos balears.
Valoració:-6menosmas
Per Patriotes Associats, fa mes de 10 anys
Toni de l'estany, Artur Mas és el que els psociates voldrien i volen associar a Millet perquè tremolen quan llegeixen els resultats de les enquestes a Catalunya. Que no el confonguin, a vostè.

Valoració:3menosmas
Per Concagat, fa mes de 10 anys
Delgado? Com a poc Conseller de Cultura i Educació. Com aquests guanyin, "nos vamos a cagar".
Valoració:2menosmas
Per Toni de l'estany, fa mes de 10 anys
Artur Mas?? no es aquest que está involucrat amb el tema del Palau de la Musica de Catalunya?? bones lliçons l'hi pot donar a n'en Josep Melià.
Valoració:-6menosmas
Per flordestiu, fa mes de 10 anys
El PP i el PSOE en campanya electoral. I vosaltres a bombardejar amb notícies que no ho són (com ahir els vostres col·legues i el botellón del passeig marítim) el crèdit de la batlessa Calvo. Que mostrau massa bé el llautó!!!
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris