algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

Ocurrències

He de reconèixer que Bauzà no em semblava més que la solució iniqua d'unes complicades lluites internes. Sense idees, no molestava més un sector que l'altre i afavoria la pau necessària per a tenir el galliner tranquil, almanco, fins a les eleccions que no esperaven guanyar. Però la conjuntura ha canviat i el PP ensuma poder i no és una al·lucinació, sinó una possibilitat real. Així que l'home de poques idees, votat per perdre sense culpabilitat, ara pot arribar a ser president de Govern i, com a conseqüència, líder del seu partit.

Estranya manera d'assolir el lideratge, però els esdeveniments atorguen expectatives que ni els més innocents esperaven. Per tant, s'ho paga escoltar Bauzà i esbrinar què ens promet. Fins al moment he sentit dues propostes, a més dels brindis que fa als centralistes més reaccionaris, i ambdues m'han enrampat l'espinada: la solució a IB3 és la privatització i la solució a la crisi és la davallada d'imposts. O s'equivoquen tots els líders mundials, des del nouvengut Cameron fins a la sòlida Merkel, o el nostre apotecari ha descobert la pólvora banyada.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Berenguer, fa mes de 10 anys
Bauzà president.
Rodríguez batlle.

Si això passa, la colonització s'haurà consumat del tot.

De fora vingueren que de casa ens tragueren.

Au idò. I encara haurem de sentir l'enèssim capítol de les picabarelles PERSONALS entre ERc, PSM i Entesa, per poder justificar per què no s'han unit i per què han deixat que aquests dos arribin al poder - i a la manera de veure les coses d'aquests dos, a la caixa.
Valoració:2menosmas
Per Toni, fa mes de 10 anys
Els del PP, a tot Espanya, juguen al mateix, venen fum perque saben que hi ha una gran part de la població que, malauradament, encara es deixa enganyar amb fum i miralls, amb una bona dosi afegida de pa i circ. Cultura, esperit crític, informació veraç ? Quina por! No interessa la gent exigent que pensi o empri el sentit comú, per això el PP i PSOE de cada dia es semblen mes perque cerquen el mateix malgrat portin una careta diferenta.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris