cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
17°

No vagi per dit

Les notes d'Antich i el virus
Les Nuevas Generaciones del PP repartiren divendres un CD que incloïa les notes del president Antich referides a aquest curs polític. Naturalment, tenint en compte qui qualifica, el president treu més suspensos que si Cantinflas hagués anat a la Facultat de Filosofia Pura de Harvard. Però allò curiós del cas és que el CD que repartiren els joves del PP té un virus informàtic, conegut com el troià, capaç d'infectar qualsevol ordinador. Així que alerta amb aquestes notes...

Cada cop més banderes...
Aquest mundial de futbol està mostrant la barreja de nacionalitats que viuen a Palma. Es veuen banderes espanyoles als balcons, encara que, de moment, no en gran quantitat. Això no obstant, també se'n veuen d'altres països: brasileres, argentines, uruguaianes, d'estats africans... Una petita ONU conviu a la badia de Palma.

La retirada de Pere Rotger
Pere Rotger
s'ha retirat de bon de veres de la vida municipal d'Inca. Divendres hi va haver ple. Encara que Rafel Torres ja és el nou batle, s'hi esperava la presència de Rotger, ja que el nou regidor del PP encara no ha pres possessió i, en conseqüència, Rotger encara n'és el primer edil. Però Rotger ha partit sense dilacions. Divendres, tothom ho va poder comprovar.

Èxit de Kate Mentink
La regidora del PP de Calvià Kate Mentink obtingué divendres un notable èxit gràcies a la bona assistència de públic a la jornada sobre turisme nàutic que organitzà a la Cambra de Comerç. Aquesta trobada coincidia amb el partit Xile-Espanya. Mentink du una campanya contra l'increment d'imposts a la indústria nàutica que impulsa Zapatero i que pot ser "ruïnosa per al sector". Segur que el batle Carlos Delgado s'ha posat gelós per aquest èxit, ja que les seves relacions amb Mentink són molt dolentes.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Barralet, fa mes de 10 anys
¡¡¡A mi la roja me la trae floja!!!
Valoració:1menosmas
Per A por el mundial, fa mes de 10 anys
Hay más portugueses que quieren unirse a España (algo con lo que yo no estoy demasiado de acuerdo) que Mallorquines que quieran dejar de ser españoles. Os guste o no sois una minoría, de allí los votos que tenéis.
Valoració:-22menosmas
Per A mi la roja no em representa, fa mes de 10 anys
L'autonomia que ens cal és la de Portugal. Visca Portugal i visca totes les seleccions que juguin contra Espanya!
Valoració:18menosmas
Per Pere - Ciutat, fa mes de 10 anys
Dimarts tots som portuguesos!
Valoració:19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris