algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 15°
20°

La recuperació de Cala Agulla

El Govern central està obligat a invertir a Cala Agulla per contribuir a la millora de tota la zona turística de Cala Rajada

La concentració d'un milenar de persones a Cala Agulla per reclamar una intervenció del Govern central perquè regeneri la platja demostra que els ciutadans són conscients que l'única manera de superar el temps difícil que vivim és tenir la màxima cura a l'hora de cuidar el patrimoni natural i de vetlar perquè no es degradi més. És ben hora que Madrid, responsable de les costes de les Balears, faci les inversions necessàries per recuperar Cala Agulla.

A més, resulta vergonyós que els ciutadans s'hagin de mobilitzar. Dècades d'espoli fiscal haurien de ser motiu més que suficient perquè quan falta una inversió urgent es posi en marxa tot d'una tota la maquinària política i burocràtica per fer possible aquesta inversió. No valen arguments com que els comptes públics del Govern central estan buits. Regenerar una platja emblemàtica acabarà per produir molts beneficis des d'una perspectiva turística. I és precisament en èpoques de crisi quan més cura s'ha de tenir a l'hora de cuidar patrimoni en males condicions.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Idossí, fa mes de 10 anys
Segur que no és més fàcil, Joan de Balàfia, però a la llarga segur que seria més positiu.
Valoració:2menosmas
Per Joan de Balàfia, fa mes de 10 anys
I no és més fàcil cercar una alternativa a s'economia turística en lloc de tanta arena perquè hi haja més turistes?
Valoració:1menosmas
Per Ecologista, fa mes de 10 anys
L'experiència històrica ens mostra que si la mar se'n duu l'arena d'una platja, més prest o més tard la torna a dur al seu lloc. Però si hi han volgut fer coses rares com a aquesta de posar-hi centenars de tonelades d'arena d'un altre lloc, generalment més gruixada i molt menys apta per a fruir de la platja, es pot produir un desastre ecològic de conseqüències imprevisibles. Com diu Homo Erectus, deixau que la natura faci la seva feina, i la farà, ben segur, si no li posam impediments.
Valoració:5menosmas
Per Homo Erectus, fa mes de 10 anys
Que s'enten per recuperació, tapar les roques amb arena?
Perquè mil persones van amb un poalet per agfar i jugar amb l'arena, quanta arena s'endugueren aferraada als poalets?
Dexau que la natura faci la seva feina i adaptau-vos a ella.
Valoració:3menosmas
Per Alluga, fa mes de 10 anys
Deixau Cala Agulla com està. I no mescleu espoli fiscal amb interessos hotelers. No sé com no vos cau la cara de vergonya. El Grup Serra sempre al servici dels de sempre.
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris