muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
18°

Referents?

L'avantatge dels portaveus de l'oposició a Cort és que parlen poc i els escolten menys. Per contra, si realment parlassin a la ciutadania i no als companys, aquells que els han votat i no entreguen el criteri amb la papereta se sentirien estafats. Aquests dies no tenc esma per ser cruel i, per això, no faré referència a qui fa la funció de portaveu d'UM. Qualsevol comentari ha de ser necessàriament demolidor, i prou creu porta Palmer amb el seu sobtat protagonisme. Del PP, que en teoria té més banqueta per escollir, només es pot dir que tenen la sort que tot un debat de l'estat de la Ciutat solament va atreure a la sala de plens els que cobram per ser-hi: polítics, periodistes, càrrecs de confiança i agents electorals. Amb Palma com a eix de debat parlar del GAL, com va fer Martínez, és reconèixer que no es tenen arguments. No som qui per acanar les capacitats intel·lectuals dels altres, però per avaluar-los puc aferrar-me a l'objectivitat que, en la societat civil, cap d'ells aconseguiria destacar sense el carnet a la boca: pèssima referència per qui ha de ser referent.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Berenguer, fa mes de 10 anys
Cap polític d'aquí s'ha format des de bon començament com a polític. O bé són advocats - i així ens va - o bé són llepes que fa anys que ronden per dedins del partit. Saben de tots els forats del reglament, però no per a millorar-los sinó per treure'n benefici.

Un temps es parlava de crear grans ciutats, del civisme, però grans quant al bloquet sinó grans per la seva qualitat, la cultura que s'hi havia de traspuar.

Només s'ha de veure un plànol de Palma per veure com a crescut i sota quin criteri, per saber com són els polítics que ronden Cort des de principis del s.XX.
Els comentaris i iniciatives d'aquesta prole estan d'acord amb aquestes accions.

Culpa nostra, com a societat, que hem permès que hi siguin, hi governin per nosaltres i la caguin contínuament.
Valoració:2menosmas
Per A.L.M., fa mes de 10 anys
Haver de parlar i no tenir arguments prou sòlids o convincents és trobar-se en una situació ben incòmoda, però que els portaveus prèviament l'han acceptada perquè per a això cobren una gratificació ben substanciosa. Això i no escoltar o no fer cas de les crítiques els permet tirar endavant sense cap trauma.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris