algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
18°

No vagi per dit

Antich acabà amb els comentaris
Com ja informàrem en l'edició d'ahir, el president Antich acabà amb els comentaris sobre el seu estat de salut amb la presència a la Trobada de cases regionals de dissabte. El veieren alegre i fent bromes. Entre la militància socialista (i d'altres partits) s'havia parlat bastant d'aquest estat d'esgotament, que l'obligà a prendre's uns dies de descans per prescripció mèdica.

La vinguda de González Pons
Com se sap, fa uns dies vingué a Palma el dirigent del PP Esteban González Pons, que donà tot el suport al president, José Ramón Bauzá. Pons donà ànims als populars balears, encara que s'han d'aclarir molts de punts importants, com per exemple quins seran els candidats a la presidència del Consell i a la batlia de Palma. Només una cosa sembla que quedà clara amb l'arribada de Pons a Palma: Francisco Camps, segons comentà, serà de bell nou candidat a la presidència de la Generalitat valenciana.

Cridades a Martorell
L'exdirector general d'IB3 Antoni Martorell ha rebut aquests dies diverses telefonades de directors generals de televisions autonòmiques de l'Estat mostrant-li l'afecte personal quan ha transcendit la seva decisió de dimitir. Tot i que encara el Parlament no n'ha nomenat el substitut, Martorell ja està completament allunyat del despatx i s'ha pres unes setmanes de descans abans de decidir el seu futur.

Psicosi d'escoltes telefòniques
Tant dins el PP com dins UM continua la psicosi que les seves converses de telèfons mòbils són enregistrades. Cada cop s'empren més els fixos, sobretot els que són de via indirecta i que no es puguin identificar directament amb l'usuari.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Patriotes Associats, fa mes de 10 anys
El senyor Martorell mereix l'agraïment de qualsevol persona que sàpiga valorar amb justícia la feina ben feta.
Valoració:6menosmas
Per Eleni, fa mes de 10 anys
Ho crec que la gent de Canal 9 o de Tele Madrid estiguin dolguts per la partida d'Antoni Martorell. Ho crec.
Valoració:-4menosmas
Per zero, fa mes de 10 anys
González Pons... no Fernández, vaja una credibilitat d'una secció que no sap ni com s'anomenen dels qui xerren!!
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris