algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
11°

Gestionar el Mallorca

La desconfiança és prudència. Llorenç Serra Ferrer no es fia de Mateu Alemany. Ni més ni pus. I, certament, ho entenc. El grup empresarial format al voltant del tècnic de sa Pobla no ha comunicat encara la seva decisió, però té la intenció, encara que falta una reunió definitiva, adquirir el Reial Mallorca.

Ara bé, fan comptes introduir en el contracte de compra venda diferents clàusules resolutòries que garanteixin un futur sense sorpreses. Serra Ferrer pretén així evitar demandes econòmiques avui desconegudes o l'aparició de dèficits ara amagats. Alemany assegura a tothom que l'escolta que està convençut que Serra Ferrer està perfectament capacitat per gestionar el Reial Mallorca. Déu m'alliberi de posar-ho en dubte! La veritat, però, és que gestionar el club sense poder afegir-hi doblers no és feina fàcil.

En aquest sentit, la història de l'entitat, des que es convertí en Societat Anònima Esportiva l'any 1992, deixa clar que és habitual que els propietaris hagin de posar-hi doblers per garantir-ne la viabilitat. Serra Ferrer i el seu grup empresarial disposen dels mitjans necessari per comprar el Mallorca a Alemany, però no poden afrontar quantioses ampliacions de capital. I per gestionar el Mallorca sense afegir-hi doblers només hi ha una recepta: fer-ho tot, absolutament tot, bé. Si no és així... desastre segur.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris