algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
14°

No és casualitat

Fixau-vos com les acusacions més dures sorgides del si del PP cap a Matas han vengut de dos dirigents, Sánchez Camacho i Basagoiti, que ni han tengut responsabilitats de govern ni albiren possibilitats de tenir-ne. I no és casualitat perquè aquells del PP que han llepat cullera mai no s'atrevirien a tanta contundència: saben que Matas només és culpable per excés i perquè l'aglapiren. Les contractacions i concessions amb generoses bufandes no són excepcionals ni el partit hi ha estat aliè.

Això sí, quan els han aglapit, la maquinària de defensa ha recercat les encletxes legals per aconseguir la prescripció (Túnel de Sóller), la invalidació de proves (Naseiro) o el desprestigi del sistema legal (Gürtel). Fins ara (i ho dic amb fatalista pesar), i pel que fa al Palma-Arena, Matas no ha aconseguit el que ja aconseguí amb Mapau i Bitel. A vegades pensam que Mallorca és el centre del món i oblidam que, malgrat que aquí ara gaudim de la coincidència de bons funcionaris en la investigació i persecució de corruptes, hi ha instàncies judicials mar enllà, on el poder té ressorts que ni imaginam...

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Miquel, fa mes de 10 anys
Els propers vuit anys polítics són del PP, a nivell regional i nacional. Els judicis pendents dels afiliats d'aquest partit tendran lloc dins aquest marge de temps. Dues preguntes: quin serà el color polític dels jutges d'aquests judicis? Seran jutjats amb equanimitat, els pressumptes corruptes d'aquest partit?
Valoració:6menosmas
Per A.L.M., fa mes de 10 anys
La justícia no és torta per naturalesa, sinó perquè es deixa tòrcer pels poderosos- (Un cas extrem el d'Itàlia amb Berlusconi i altres, però també per aquí en tenim mostres de sobra). Per això, quan ens trobam amb jutges i fiscals que volen anar pel camí dret, és motiu de gaudi i de recuperació de la confiança, però mai no podem deixar de pensar que si són rellevats per uns altres les coses podran tornar a tòrcer-se. És una pena no poder viure confiant plenament en la justícia.
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris