algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

No vagi per dit

El concurs avortat dels autobusos
L'equip de govern de Cort no sap com arreglar ara el concurs avortat dels autobusos. Resulta que en el ple de la setmana passada PP i UM, entre les mesures d'austeritat que aprovaren, s'hi trobava frenar la compra de cent autobusos. Però Aina Calvo ja fa més d'un mes que n'ha llançat el concurs internacional. La convocatòria s'ha fet fins i tot en publicacions oficials de la Unió Europea. El valor de la inversió és de 30 milions, més que atractiu per a les empreses del sector. Què passarà ara? Desconvocaran el concurs? Consideraran ineficaç l'acord del ple?

Els sous de Garví i de Palou
En aquest mateix ple, el PP i UM forçaren l'aprovació de la retirada de sou de les regidores no electes Iolanda Garví (PSOE) i Magdalena Palou (Els Verds). Un informe de la secretaria municipal afirma que aquest acord va contra la normativa vigent. Ara la qüestió podria acabar als tribunals. S'ha de pensar que es tracta d'una mesura d'austeritat en època de retallades pressupostàries.

Embargat el cotxe de Cardona
L'exconseller d'Indústria Josep Juan Cardona, imputat en el cas Scala i contra el qual el jutge ha pres mesures cautelars, queda sense cotxe. Com que no pot fer front a la fiança, li embarguen el vehicle, un Renault Clio que té deu anys. Cardona està inscrit en l'actualitat al Grup Mixt del Parlament, perquè ha quedat cautelarment suspès de militància del PP.

El Bloc ja està estructurat
Fonts del Bloc afirmen que aquesta organització "ja està estructurada" amb els partits que la conformen: PSM, Verds i els escindits d'EU. Si en el futur n'hi hagués altres aliats, com ara Entesa i ERC, les seves sigles "no entrarien dins la marca Bloc, sinó al costat".

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Capó, fa mes de 10 anys
L'ajuntament de Palma té 29 regidors i pot tenir tres executius de govern. Algú em podria dir quants de regidors tendria una ciutat anglesa, holandesa o sueca de la mateixa població? Algú sap si Anglaterra, Holanda o Suècia tenen executius de govern?
Valoració:1menosmas
Per Joan Capó, fa mes de 10 anys
Qui us ha ensenyat això de Iolanda? Que no sabeu que en català seria Violant?
Valoració:0menosmas
Per Llorencet, fa mes de 10 anys
Si retirar el sou a les regidores no electes va contra la normativa, han de canviar-la. Ipso facto.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris