cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
24°

El tancament del pàrquing

Les informacions de dBalears sobre el mal estat del Palma Arena demostren el desastre que va ser aquesta iniciativa

dBalears ha denunciat en diferents informacions el pèssim estat del pàrquing del Palma Arena. Les deficiències arriben fins al punt que s'hi hauran de fer apuntalaments. La situació de degradació és tan gran que els responsables del velòdrom de Palma han decidit tancar-ne la meitat de l'aparcament.

Arreglar aquesta problemàtica implica una important inversió pública que, si no es du a terme, suposarà la definitiva pèrdua d'aquest patrimoni públic que costà una quantitat enorme de doblers a la Comunitat i que ara està subjecta a investigació judicial.

El màxim impulsor de la construcció d'aquest macroequipament, l'expresident Jaume Matas, és ara en llibertat sota fiança de tres milions d'euros i el passaport retirat a l'espera que acabi la instrucció del sumari en el qual figura com a màxim imputat. Matas ha descarregat tota la responsabilitat en els seus subordinats. Les informacions de dBalears demostren com es va fer aquesta feina: malament i a tota pressa, sense control digne de tal nom.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris