algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
24°

No vagi per dit

Felicitacions
La consellera de Treball i Turisme, Joana Barceló, i el president del Consell de Menorca, Marc Pons, varen rebre nombroses trucades de felicitació després de fer-se pública la decisió del Jutjat de Maó per a l'arxivament de la querella d'un empresari de pedreres. Les diligències judicials motivaren la imputació dels dos polítics socialistes, fet que va retreure José María Rodríguez al Parlament: "El PSOE también tiene a dos diputados imputados", afirmà. Barceló i Pons van ser imputats per haver perseguit infraccions urbanístiques en sòl rústic. El Tribunal Superior de les Balears ja havia avalat la legalitat de les seves decisions. Ja no estan imputats.

Onze punts d'avantatge
Segons els sondejos que maneja el PP en el conjunt de l'Estat, aquest partit du ara onze punts d'avantatge al PSOE. Els darrers esdeveniments, començant per les mesures d'austeritat que ha aprovat la Moncloa, són determinants perquè es produeixi aquesta diferència. A les Balears el PP tindria majoria absoluta. La situació podria ser una altra d'aquí a uns mesos.

Tots del País Valencià
Una curiositat del dia d'ahir als jutjats: l'alacantí José María Rodríguez declarà com a testimoni davant jutge i fiscal valencians, Francisco José Pérez i Juan Carrau.

Democràcia i Justícia
La plataforma Democràcia i Justícia de Joan Miquel Perpinyà criticà ahir, en un comunicat, els suposats pactes de la fiscalia perquè els imputats en casos de corrupció incriminin altres persones. Fonts de la fiscalia neguen l'existència de "pactes" d'aquest estil, que per a la plataforma constitueixen "l'antesala de la fabricació de proves falses" i també de "falsos testimonis".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris