cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 14°
14°

Qualcú ho havia de dir

A la fi una explicació raonable del perquè Espanya pateix la crisi mundial d'una manera més dramàtica. Ja era hora que tant especialista com pul·lula pel món digués a les clares que patim les conseqüències de l'estultícia populista de qui ens ha governat.

Ja em direu, si no, què altra cosa vol dir que "al voltant del 75% de l'increment de la recaptació d'impostos registrat a Espanya entre el 1995 i el 2006 era de naturalesa transitòria" i que "les aplicacions de rebaixes d'impostos sense justificació i els increments de la despesa pública durant el període 1995-2007 no ho van tenir en compte", tal com reflecteix l'informe sobre finances públiques fet per la Comissió Europea.

He dit que era propi de boianos no saber que el bram de doblers que entraven a les arques públiques depenia del boom immobiliari i tenia data de caducitat curta, però no és vera: els boianos som els electors que aplaudírem aquestes polítiques de reducció d'impostos directes mentre qui ho proposava sabia del cert que afavoria el gran capital i, a mitjan termini, ofegaria els treballadors. Almanco, qualcú ho ha dit.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Capó, fa mes de 10 anys
Supòs que veus que el 1995 i un terç del 1996 i dos terços del 2004 i el 2005 i el 2006 governava el PSOE.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris