algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

No vagi per dit

Guerra de metges del PP
Com se sap, el candidat derrotat en les eleccions del Col·legi de Metges, Fernando García Romanos, ha duit l'afer al tribunal. El vencedor és el doctor Antoni Bennàssar, que va ser candidat del PP a la batlia de Consell. El que no n'havia transcendit és que García Romanos també és del PP i, a més, un membre de la faccióde Carlos Delgado. Dins la cúpula del partit no ha caigut gens bé que un company dugui l'altra part als tribunals. També estan farts que Delgado sempre acabi ficant la Justícia per enmig.

Julve, al bany
Com se sap, UM es va abstenir en el ple de l'Ajuntament de Manacor quan s'hi havia de votar la moció sobiranista pel dret de decidir presentada per Avançam. La regidora d'aquest partit va trobar una fórmula molt diplomàtia per no pronunciar-s'hi.Segons es comenta per Manacor, en el moment de votar es dirigí a la cambra de bany.

Climatologia boja
La crisi econòmica noha fet oblidar el canvi climàtic, que és greu i mal d'entendre. Fa tres mesos que nevà a Mallorca de manera intensa a les portes de la primavera. Ahir va ploure de manera intensa a les portes de l'estiu. Hi ha qui ho entengui?

Olives trencades marroquines
Un grup de marroquins ha obert una botiga de queviures al centre de Felanitx. De tot d'una posaren uns preus gairebé tirats. Els felanitxers descobriren que venien unes olives trencades gairebé idèntiques en qualitat a les mallorquines. Va ser tant l'èxit que els marroquins, atesa la demanda d'aquest producte, ja n'han doblat el preu.

Satisfacció al PSM
Dins el PSM hi ha satisfacció per la manera de dur la negociació amb la resta de forces més o menys afins amb vista a la formació del futur Bloc nacionalista.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Júlia Roman, fa mes de 10 anys
El PSM els ha duit molt bé a ses negociacions, tenen un bloc nacionalista fantàstic, això sí: un bloc nacionalista español.
Independència!
Bloc Mallorquinista: PSM+ERC+Entesa!!
Valoració:2menosmas
Per Pepjoan, fa mes de 10 anys
L'actitud d'UM i de na Juve fa pixera.
Valoració:1menosmas
Per pep, fa mes de 10 anys
es a dir, en bon mallorqui, na julver es va concagar!!
Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris