muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
16°

Alumnes a la coa de l'Estat

L'educació és la primera inversió d'un país i el primer deure d'una democràcia. Les Balears han de saber reaccionar

El fet que els alumnes de quart curs de Primària de les Balears siguin al furgó de coa de totes les comunitats autònomes en competències bàsiques ha de posar en guàrdia les autoritats educatives balears. L'educació és la primera inversió d'un país i el primer deure d'una democràcia. Un arxipèlag immers en una forta crisi econòmica i enmig de constants escàndols polítics no ha d'oblidar que el futur depèn de la formació que rebin els nostres infants i joves.

La responsabilitat de la formació implica tothom: governants, mestres i professors, però, sobretot, els pares. Vivim en una societat molt dinàmica en tots els aspectes. Això implica que a moltes llars no es pugui oferir als infants i joves tota l'atenció que seria desitjable. A més a més, durant els anys del boom s'estava establint la 'cultura' de deixar els estudis abans d'hora per entrar de manera prematura en el mercat laboral. Tot això s'acaba. No es pot ser una comunitat puntera amb ciutadans pocs formats. Tots hem de fer un esforç molt gran per invertir aquesta perillosa tendència.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I tanmateix..., fa mes de 10 anys
I tanmateix per fer una hamburguesa o servir una copa, o posar llosetes i rajoles en els carrers no és necessari estudiar, perquè com pitjor es posen les rajoles i llosetes, m és aviat s'han de canviar i més negoci fan els polítics.
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris