cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
19°

Desmobilitzar

Malgrat totes les grandiloqüents declaracions, l'electorat de Balears -com el d'Espanya- s'escora cap a l'esquerra. Aquesta certesa la tenen els estrategues del PP des de fa molts d'anys, encara que s'encabotin a fer creure que són els representants de la majoria sociològica del país.

I no és vera, fins al punt que el treball electoral dels conservadors té dues línies: la primera, assegurar el vot dels propis, i la segona, més important encara, no provocar la mobilització de l'esquerra i, si pot ser, col·laborar en la seva fàcil frustració. Només des d'aquest axioma s'entén l'actuació incoherent, contradictòria i deslleial que duen, on demanen retallades i voten en contra, clamen per aprimar el sector públic i es presenten com a valedors dels sous dels funcionaris, pretenen ser el referent espanyol de la dreta europea i posen tots els pals que poden a les rodes de les polítiques que emanen de l'Europa conservadora... qualsevol cosa menys presentar-se com el que pensen i són perquè saben del cert que el seu èxit depèn de no aixecar el vot en contra seva de l'esquerra acomplexada.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Berenguer, fa mes de 10 anys
Una esquerra dividida en bocins.
N'Esquerrà té raó quan diu que els polítics que, quan no tenien poder, defensaven els ideals de l'esquerra, ja no ho fan.

Els d'esquerra són molt crítics amb els seus partits. Els de dreta no ho són gens amb el seu únic partit. Almanco no el dia de les votacions.

L'esquerra sempre castiga de la mateixa manera: deixar de votar. Pugen, sense merèixer-ho, les dretes. Hi governen quatre anys fent-se passar per bons al·lots. Quatre anys més fent el que realment són. Els d'esquerra tornen a votar a qualsevol Antich o Zapatero. Aquests la tornen a cagar, igual que els seus socis de partits d'esquerra. Novament, frustració entre el votant d'esquerra que no entén perquè el seu partit, governant en minoria i en coalició, no canvia de la nit al dia el país.

a que no sabeu qui governarà Madrid, i si no anam vius (per molts de casos de corrupció que hi hagi), també a aquestes Illes?

L'imPPeri SEMPRE contraataca i SEMPRE va a les urnes.

L'opció de no anar a votar és comprensible i respectable. Però hauríem de trobar una altra opció de càstig sense haver de lliurar el govern de la nostra vida a Aznars, Rajoys, Matas, Rodriguessss, De Santos, Cireretes, Munars, Nadals, i, evidentment, als Hotelers.
Valoració:3menosmas
Per Joan Capó, fa mes de 10 anys
No hi ha tantes contradiccions com hi vols veure.
Valoració:0menosmas
Per Esquerrà, fa mes de 10 anys
L'electorat s'escora cap a l'esquerra, però els polític s d'esquerra s'escoren cada vegada més a la dreta, de manera que jo mateix no pens votar-los, s'assemblen massa al PP.
Valoració:8menosmas
Per Ramon, fa mes de 10 anys
Si la societat s'escora cap a l'esquerra, per què l'esquerra no és capaç de mobilitzar ningú?
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris