algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 13°
13°

No vagi per dit

Què li passa a la dreta a Ciutadella?
Dins el PP hi ha una certa preocupació per l'aparició d'alguns petits grups a Ciutadella que estan captant gent propera a aquest partit o que en prové. S'ha de pensar que Ciutadella ha estat històricament un viver de vots conservadors i també de militants. No obstant això, sembla que hi ha molt de rum-rum intern.

Burca i sostenidors
Com publicam en l'edició d'avui, Barcelona és la primera gran ciutat de l'Estat espanyol que prohibeix el burca. Aquesta decisió ha esat molt debatuda en el si dels diferents partits. Se sap que a Esquerra Republicada la discursió ha estat llarga i profunda. Un dels punts que s'han analitzat són les prohibicions intrínseques al burca.Així, per exemple, les dones que se'l posen tenen absolutament prohibit dur sostenidors.

Avançam.cat
La plataforma pel dret a decidir i en defensa de la llei de consultes populars inaugurà ahir la seva pàgina web, anomendana Avançam.cat. Com es veu, du el mateix nom que la plataforma promotora de la iniciativa. S'espera una potenciació d'aquest col·lectiu en els pròxims mesos. En el congrés del PSM duit a terme aquest cap de setmana, el secretari general, Biel Barceló, es referí a Avançam en repetides ocasions.

Abstenció d'UM
Per cert, que dins Avançam ha sorprès que UM de Manacor s'abstingués en la moció a favor de les consultes populars presentada a l'Ajuntament, que no prosperà. Dins la plataforma hi ha regidors d'UM.

El PSM i Entesa
Dins l'actual UM de Melià i Monjo se segueix amb d'atenció el procés de diàleg que desenvolupen el PSM i Entesa amb vista a formar coalició a les pròximes autonòmiques. UM i Entesa han parlat durant molt de temps.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per A lloure, fa mes de 10 anys
Ho veis? Hi ha pessemeros que en obrir la boca tot és fel. Quin panorama, si això és el pal del paller del nacionalisme a Mallorca m'estim més anar a lloure.
Valoració:11menosmas
Per pere, fa mes de 10 anys
ENTESA ES UN TAXI DE CAMPOS
Valoració:-8menosmas
Per Demencial has dit?, fa mes de 10 anys
Diuen que el lladre es pensa que tots són de la seva condició. Per ara els que es mouen per cadires (mantenir-les)i sacrifiquen la ideologia crec que són més uns altres, encara que no ho censur. Tothom de dret a viure i actuar en política d'acord amb allò que democràticament consideri pertinent. Ja veig que tu penses que això és demencial, però amb aquesta visió plena de resentiment no es pot construir un país pròsper, ni el futur d'una nació lliure. Això sí els de sempre -els bons és clar- es mantindran aferrats a la cadira amb el pegamento de l'odi cap a qualsevol que els pugui qüestionar.
Valoració:5menosmas
Per incoherències!, fa mes de 10 anys
Entesa és un grup de traficants d'interessos i res més! Pura especulació política pensat més en clau d'arribisme que no de supervivència.
La megalomania de n'Huguet insulta el llinatge i la poesia!
Abandonaren el PSM i ara volen ser-ne satèl·lits. Demencial!
Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris