algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
18°

La literatura com a plaer

És bo que no tota l'actualitat es concentri en la política o la crisi. Mentre provam de sobreviure aquesta etapa on la novetat és la manca de diners, alguns grups organitzen actes que fomenten dos aspectes bàsics de la civilització: la lectura i el diàleg.

Avui mateix a Porto Cristo en Pere Santandreu moderarà un debat vers el llibre George, el perfum de les cendres, de Janer Manila, i dijous dia 17 serà Josep Carles Romaguera qui presentarà Llucia Ramis i Egosurfing. També aquesta setmana es presentarà el certamen de teatre Guillem d'Efak, que convoca Sa Xerxa, per compte del teatre de Vilafranca, crec. Està bé rememorar Guillem d'Efak i les seves qualitats tot estimulant la creació.

La setmana que ve, el dia de sant Guillem, l'acció es traslladarà a Santanyí, al Casal Can Jaume Antoni, on serà protagonista en Blai Bonet amb un debat vers Entre el coral i l'espiga, l'obra que el va donar a conèixer com a realitat literària, i el seu primer poemari Quatre poemes de Setmana Santa. Podrem gaudir d'una introducció a cura del "mestre" Antoni Vidal Ferrando, potser el millor coneixedor de Blai Bonet i el seu context, i deixeble que en alguns aspectes, com l'equilibri i la coherència, ha superat el mestre. Ho organitza Fart d'Art.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris