cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
16°

No vagi per dit

Ibatur: més de cent imputats?
En ambients polítics es dóna per cert: quan esclati el cas Ibatur, hi podria haver més de cent imputats. Es convertiria en un macroprocés de dimensions internacionals. Aquesta allau d'imputats és el que n'hauria alentit la investigació. Molts són de l'època del PP i els altres, de l'etapa d'UM en la legislatura actual. També hi hauria empresaris i persones molt conegudes. Falta saber -i això ens ho demanam nosaltres- si alguns dels famosos com Michael Douglas i Claudia Schiffer, que cediren la seva imatge per a la promoció de les Balears, també seran citats a declarar.

La difícil situació d'ERC
Esquerra Republicana a les Balears es troba en una situació molt difícil si vol reeditar la seva coalició amb el PSMamb vista a les autonòmiques. Fins ara les converses no han donat fruit. El problema de fons és que el PSM no comprèn per què ha d'existir ERC a l'Arxipèlag, ja que ells no existeixen al Principat.

El substitut de Martorell
PSOE i UM ja estarien pràcticament d'acord perquè el substitut d'Antoni Martorell al capdavant d'IB3 sigui Pere Terrassa. Les negociacions dels darrers dies apunten que "Terrassa té el perfil tècnic i no polític que interessa per a aquest càrrec. No pertany a cap partit i coneix el mitjà, perquè fins ara n'ha estat el subdirector general". És "la persona més adequada per fer la retallada pressupostària" perquè, a més, és economista i coneix el llenguatge que empra el conseller Manera.

Antich compra albercocs
Ens comenten en la Cooperativa de Porreres que el president Antich ja ha tastat els seus albercocs d'enguany. Fa usn dies s'hi va aturar un conegut seu i en comprà dues ambostes per al president, senyal -ens diuen- "que no té temps per cuidar els seus arbres".

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Fraret, fa mes de 10 anys
Independistes d'esquerres: pocs i mal avinguts.
Valoració:5menosmas
Per xaume, fa mes de 10 anys
Mentre noltros ens barallam entre noltros, els espanyols s'estàn pixant de rialles.
A ne'l país dels costat diuen. "divide y vencerás".
Aquí ja ho han aconsseguit. Au idó! Seguiu fent-lis es joc.
Valoració:2menosmas
Per SUAUSUAU,, fa mes de 10 anys
ERC es pensava que arribarien i tothom els hi lleparia es cul idò no, estan ocupant càrrecs sense suport democràtic. Hi ha una via balear estricta de sobirania. Es presenta el PSM a Catalunya?" Mallorca és un comunitat autònoma, no un satèl·lit de ningú, no és la parcel·la privada d'uns quants" de ERC
A cadascú allò que és seu...
Valoració:16menosmas
Per agermanat, fa mes de 10 anys
Uep, suís: un cotxe en direcció contrària per l'autopista? Què putes un!!! Dos-cents mil vénen en direcció contrària!!!
Estam ben acompanyats en la nostra solitud. 500 vots? No hi fa res, som els millors. Els number one. Els autèntics. Els altres són una colla d'espanyols.
Vota ERC. Per ventura no servirà per a res. Però, quin gustasso de votar els bons.
Valoració:-27menosmas
Per Es suis, fa mes de 10 anys
A tots els que pensen que un partit petit es inutil votarlo, es que encara no saben quina es la diferencia entre un equip de futbol i un partit politic. Res ido, votau a qui te opcions de guanyar perque altres el voten pensant que te opcions de guanyar perque altres el voten pensant que te opcions de guanyar, i aixi per sempre... Ja ho diuen: coma mierd, millones de moscas no pueden estar equivocadas.
Valoració:7menosmas
Per claricat, fa mes de 10 anys
És molt fàcil: el PSM és un partit només de l'illa de Mallorca, per tant no té sentit al Principat; ERC és un partit de tot Catalunya, això és, de tota la nació catalana (de Salses a Guardamar...), i té tot el sentit que es presenti a qualsevol part del territori nacional.
Valoració:-5menosmas
Per Margalida, fa mes de 10 anys


Biel Huguet Biel Huguet Biel Huguet
Valoració:4menosmas
Per Gugú-tatà, fa mes de 10 anys
Una raó de pes sorgida de la gran fàbrica d'idees del C/ Antillón, també coneguda com "Sa cova".

Amb argumentaris com aquest (de nivell P3) i caps pensants que els produeixen cobrant sous dels bons (de 2000€ mensuals per amunt) no sé si sentirme insultat o alleugerit pel fet de no militar al PSM.
Valoració:7menosmas
Per margalida, fa mes de 10 anys
Andreu: no manipulis les dades. L'any que ve no hi ha europees, sinó eleccions de bon de veres, de les reals. I aquí ERC no hi té res a fer, i ho saps perfectament. És tudar el vot perquè és una opció marginal.
Valoració:6menosmas
Per Andreu, fa mes de 10 anys
Margalida, A les europees de 2005 ERC es presentà tota sola aconseguint 6.900 vots i a les darreres europees ho feu amb Entesa, aconseguint 7.600 (El PSM tan sols aconseguí 9.300 a les que es presentà, les de 2005).
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris