algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
17°

Bon moment per imaginar

És un bon moment per inventariar quantes coses podríem haver fet amb els doblers de l'ecotaxa; aquesta que ara recaptaran Alemanya i Gran Bretanya minvant turistes cap aquí i sense que noltros hi guanyem ni en prestigi ni en calaix. Si quedàs vergonya (que no ho crec), els pseudoempresaris que lluitaren en contra i els polítics barroers que els afuaven haurien de demanar perdó als balears que una vegada volguérem ser amos del nostre destí i se'ns recordà que només podem ser resignats servidors dels interessos d'altri.

Han passat set anys des que el govern més corrupte de la nostra història agraís als hotelers la lluita contra l'esquerra i derogàs l'ecotaxa. Avui, aquella font d'ingressos i instrument de dignificació de Balears com a destinació seria normalitat assumida, mentre que la nostra oferta turítica hauria guanyat múltiples inversions que ara són més necessàries que mai per competir.

Mentre flastomam per la iniciativa dels governs dels nostres clients, que agreujarà la mala temporada, és un bon moment per fer ficció i imaginar com ens hauria anat si no haguéssim entregat la dignitat a preu fet.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Quin fàstic!, fa mes de 10 anys
I moltes més coses que haguéssim pogut fer, Joan, però alguns hotelers corruptes no volien recaptar aquesta taxa perquè dificultava la seva opacitat davant Hisenda, i els polítics que aleshores governaven trobaren que tenien raó. Indignitat és això! I si no dignificam entre tots la nostra indigna i corrupte societat, malament ens anirà. I les perspectives de fer-ho no són gaire prometedores.
Valoració:1menosmas
Per Joan, fa mes de 10 anys
Haguéssim pogut comprar Son Bosc i tomar tots els hotels que hi ha sobre les dunes a la Platja de Muro i es varen fer els 90! Haguéssim pogut protegir Mariestany a Alcúdia i tomar les pisicnes municipals i poliesportiu fets en els 2000!
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris