algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
21°

No vagi per dit

El programa electoral del PP Palma
Dins la cúpula del PP balear ha sorprès que el partit a Palma hagi anunciat que comença l'elaboració del programa electoral quan el president, José Ramón Bauzá, ha dit que s'havia d'esperar fins al setembre. Hi ha dissensions internes importants ? Van més enllà de Palma? Els entesos en els moviments interns del PP diuen que els tradicionals sopars d'agost que es faran per la Part Forana donaran el pols real de la situació.

Té un tapat Joserra?
Tot apunta que hi ha dos aspirants a ser candidat a la batlia de Palma pel PP. Un és José María Rodríguez in person. L'altra és Julio Martínez, home de confiança de l'expresidenta Estaràs. Però ara ja es diu que el president Joserra Bauzá té un tapat que podria treure el cap "en el moment més oportú". Qui és? De moment, misteri...

Prop de 20.000 signatures
La iniciativa per la televisió sense fronteres dins l'àmbit dels Països Catalans, promoguda per les entitats culturals del Principat, País Valencià i les Balears amb l'OCB al capdavant, ja ha aconseguit unes 600.000 signatures. D'aquestes, a l'Arxipèlag se n'han recollit prop de 20.000. Aviat es farà entrega d'aquesta acció popular a totes les autoritats pertinents.

Grosske i Cámara "fumen amb pipa"
Ens arriben comentaris que asseguren que Eberhard Grosske, Manolo Cámara i l'essència d'Esquerra Unida "fumen amb pipa" després de la seva exclusió del projecte de Bloc nacionalista que encapçala el PSM i al qual s'han unit amb el seu nou partit Josefina Santiago, Miquel Rosselló i molts d'altres. De moment no sap quina en preparen Grosske i Cámara, però pot ser sonada...

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per No ho entenc, fa mes de 10 anys
Què fan na Nanda Ramon i el PSM de Palma? Per què no envien a aquest personatge a porgar fum d'una vegada?? Tan mal de fer és reconèixer que se varen equivocar?
Valoració:1menosmas
Per miquel, fa mes de 10 anys
el nacionalisme s'expressa per exclussió, per ofrendre als altres, per fer llistes, per triar els elegits----
Valoració:-6menosmas
Per Ai Bonjesús., fa mes de 10 anys
Només en Camara? Et pots dur sorpreses si grates una mica més entre aquests que consideres tant purs, moderns i alternatius.
Valoració:0menosmas
Per miquel, fa mes de 10 anys
M'agradaria saber quants d'any duu en Cámara vivint dels doblers públics. Quin va ser el darrer any que va fer feina en el sector privat? Mem si és per això que fuma amb pipa. No sé com li consenten els seus companys de partit.
Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris