algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
23°

E-recepta i recompensa

La implantació de la recepta electrònica al conjunt de la xarxa de farmàcies de les Illes ha suposat (i encara ho està fent) un gran esforç per a tots els apotecaris illencs. Es tracta d'un important repte, que hem assumit amb l'objectiu fonamental d'augmentar la qualitat assistencial que reben els ciutadans, a més de la seguretat de tot el procés de dispensament dels medicaments.

Per al desenvolupament del sistema de recepta electrònica, els apotecaris han hagut d'assumir decisivament grans canvis i innovacions tecnològiques i funcionals, ja que s'han hagut de fer càrrec de la major part dels requeriments i infrastructura tecnològica que requereix aquest sistema.

A més dels beneficis assistencials que implica la e-recepta, el sistema permetrà fomentar l'ús racional de medicaments i millorar el seguiment farmacoterapèutic dels tractaments, a més de permetre un major control dels possibles problemes relacionats amb els medicaments receptats.

Com veiem, la recepta electrònica suposa importants beneficis, encara que a nivell funcional encara quedin aspectes per millorar. Actualment el conjunt del sistema augmenta el temps de gestió de les receptes a les farmàcies, perquè es dupliquen tots els processos.

També s'han patit dificultats pròpies d'una tecnologia en fase de desenvolupament, però els apotecaris pensam que és un esforç que hem de realitzar perquè el sistema de recepta electrònica estigui a l'altura de la professionalitat que requereixen els ciutadans.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris