algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Agilitar la burocràcia

Que la demora del final d'obra d'una obra pública costi una doblerada a la Comunitat és el més clar exemple del que no s'hauria de consentir en una societat democràtica, i molt menys en època de crisi. En temps com els actuals, en què els governants retallen la cresta i les ales a tot quisqui, haurien de ser ells els que donassin exemple. Si la Conselleria no ha obtingut el final d'obra a l'hora prevista, no és culpa dels ciutadans.

En temps com els actuals, en què tothom ha d'anar més dret que un pal d'electricitat, el primer que s'ha de desterrar són els desfasaments i les despeses inútils per part de l'Administració, començant per un excés de burocràcia, d'entrebancs suposadament legals que al final ho encareixen tot.

I si aquest objectiu hauria de ser vàlid per a tots els departaments i institucions, més encara per a la Conselleria de Sanitat, embarcada en una despesa elefantiàsica amb la construcció de l'hospital de Son Espases i amb el mantenimnet de la caríssima sanitat pública. En aquella casa sí que un cèntim és importantíssim. És prou sabut que el conseller Vicenç Thomàs fa esforços enormes per tirar el carro endavant i que es va trobar sobre la taula moltíssims problemes heretats de l'èpcoa del PP, però això no lleva que ha de defensar fins al darrer cèntim que s'ha posat a les seves mans. És vital que ho faci en una conjuntura tan difícil com la d'ara.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris