lluvia ligera
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
17°

Bugadera siliconada i servidors públics

Hem tengut una setmana per oblidar. La força sindical, que dissortadament ja només existia en el sector públic, ha mostrat les seves vergonyes i, després del fracàs de la convocatòria de vaga, tendrà mal de fer amenaçar amb una força que ha evidenciat no tenir.

No és una bona notícia perquè la seva força era el dic que més malament que bé contenia la cobdícia desmesurada d'una part de l'empresariat. Ara la força de la natura acaparadora ens amenaçarà el benestar que tants doblers els costava. S'ha acabat el principi de redistribució, benvinguda la llei de la selva amb l'únic i exclusiu correctiu de la subsistència (sostenibilitat?) de la mà d'obra.

Però hi ha més males notícies que no em vénen de gust enumerar perquè no em passa per l'engonal amargar-me i amargar-vos. Bé, no sé si és una mala notícia o una pèssima constatació però, mentre que en les webs sobre mitjans de comunicació s'ens explicava que la crisi ha afectat al que cobren els analistes en les tertúlies, els principals noticiaris han arreplegat la ressenya del nou contracte de Belén Esteban amb Telecinco.

Ni més ni menys que el sou anual del president del govern però ingressat cada tres setmanes. No tenc coneixements per esbrinar la justícia d'aquest emolument ni crec que tots els consumidors d'aquesta pornografia sentimental siguin caps de fava amb electroencefalograma pla: cadascú s'entrena com pot i vol.

El que ja em provoca urticària és saber que alguns d'aquests consumidors poden ser, a la vegada, part dels que qüestionen el sou dels càrrecs públics i demanen reduccions absurdes de la despesa pública. Em semblaria just, fins i tot didàctic, que els hospitals i les escoles públics s'omplissen de professionals que, a l'hora d'atendre els ciutadans, ho fessin amb la màscara posada de la ben pagada analfabeta. Perquè, estadísticament, entre els usuaris de la salut i de l'educació públiques n'hi ha d'haver un bon grapat de consumidors de Telecinco i que, a la vegada, repeteixen com a lloros la cantarella de la disminució de l'administració.

A aquests, és de justícia recordar-los que qui els salva la vida o prepara els seus fills no només no cobra el que paguen a la bugadera siliconada, sinó que la seva capacitat de fer bona feina disminueix amb la reducció de la despesa pública. Són part d'aquesta administració (com els que ens alliberen dels fems domèstics, guareixen dels delinqüents, il·luminen els nostres recorreguts o ens faciliten la circulació) que ara s'ha posat de moda voler aprimar. Convé no oblidar-ho.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Quin fàstic!, fa mes de 10 anys
Hi pot haver res pitjor que caure, inevitablement, en mans de personal sanitari frustrat per pèrdua de part del seu salari i d'altres drets? Per molt que vulguin, si no estan motivats, no poden donar un servei òptim. I hi pot haver res pitjor per a un alumne, que haver de dependre, en el seu aprenentatge, d'un professor descontent o francament emprenyat perquè no el paguen d'hora i allò que li correspon? La part pitjor de tot això, és que arreglar-ho no depèn d'aquells qui en pateixen les conseqüències, sinó d'altres persones que sense gens d'esforç poden evitar que aqueixs problemes els afectin a elles.
Valoració:0menosmas
Per Toni, fa mes de 10 anys
El que paga una cadena publica als seus col·laboradors ho paguen de la pròpia butxaca , però el que cobraran els de la selecció espanyola (prima de 600.000 €) si guanyen ho pagarem entra tots perquè prové de les subvencions publiques que reben els clubs. Millor seria deixar que les cadenes de televisió privades s'ofeguin en la seva pròpia merda i, en lloc d'això, denunciar sous, subvencions, regals i despeses procedents dels fons públics que engreixen a reis i familiars, polítics. esportistes i demés xupopters d'aquesta nació dita Espanya que mos té annexionats i espoliats. La ignorant, cridanera i vulgar Belén Esteban, deixant a part el mal gust que demostren els que la subvencionen i que pretenen que jo l'aguanti a ca meva, a mi no em perjudica en absolut ni em costa res, si no tenim en compta la taxa per publicitat que els anunciants sempre carreguen als seus productes, però, això, amb Esteban o sense, ho pagarem ben igual quant anem al súper. L'exempla de la Esteban no es bo pels joves, però, no es la Esteban consequencia de la cova de lladres en la que vivim ?
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris