algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
23°

Un País de “pandereta”

Hi ha per estar astorats: he llegit aquesta setmana que a na Belén Esteban li paguen 1,2 milions d'euros pel fet de sortir per la TV a contar les seves misèries, i tot això perquè un dia va tenir la santa ocurrència, no tenc cap dubte que programada, d'embolicar-se amb un torero famós i quedar-ne embarassada. En un país on la crisi econòmica afecta tantes i tantes famílies, i tantes i tantes empreses, haver d'aguantar que es pagui aquesta doblerada a una persona com la Belén Esteban, l'únic mèrit de la vida de la qual ha estat tenir una filla amb un torero, em fa pensar en quin país vivim.

El fet que li paguin tants de doblers deu voler dir que la cadena televisiva en pensa treure rendiment. Això fa pensar molt sobre els motius pels quals la gent segueix aquest programes, que a mi, particularment, em pareixen nefasts i, a més, crec que les cadenes no els haurien de promoure, malgrat que tinguin audiència. Hi ha molta feina per fer: més de trenta anys de democràcia no ens han fet sortir d'aquest país de "pandereta".

I amb crisi o sense crisi, aquí els qui guanyen més doblers són, encara, els futbolistes, els toreros i les folklòriques o, pitjor encara, els qui anomenam "friquis", o sia, els qui no han fet mai res a la vida però s'inventen qualsevol pel·lícula que faci gràcia a la televisió, i ja tenim tema per molts de mesos.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per toni, fa mes de 10 anys
No ho trobo ni molt ni poc, el que una cadena de TV privada pagui 1,2 milions d'euros (supòs que han fet números), a una senyora pel fet destacable segons vostè: "i tot això perquè un dia va tenir la santa ocurrència, no tenc cap dubte que programada, d'embolicar-se amb un torero famós i quedar-ne embarassada". Jo m'he assabentat avui.(aquest comentari seu, no forma part també del xafardeix dominant ?, Si la TV així entreté a milions de persones, amb escassa o molta formació -la de cadascun- que se suposa veuen els seus programes. Per altra banda, aquest fet li a donat peu a vostê per escriure l'article "Un país de "PANDERETA"".
Per cert el senyor Bujosa, en el seu article d'avui "Aristòtil", també cita a aquesta senyora prenyada d'un torero.
Valoració:4menosmas
Per Quin fàstic!, fa mes de 10 anys
Això mostra el grau d'incultura i de poc sentit comú de l'actual societat espanyola, i de com es fa el possible per mantenir-la en aquest estat d'indignitat, potser influenciats, els qui comanden, per aquella dita tan antiga de "mentre hi hagi ases, nosaltres colcarem".
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris