algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

No vagi per dit

Antich i Martorell
La dimissió d'Antoni Martorell com a director general d'IB3 s'ha produït després de les converses que manté amb el president Antich des de fa setmanes. Martorell tenia ganes de partir en un moment professionalment àlgid, com ha estat el recent premi que han obtingut els informatius de la cadena. Antich li ha respectat el dia i la manera d'anunciar la partida. Només ells dos saben el contingut de les reunions. Qui ha quedat al marge del desenvolupament d'aquesta història és Josep Melià, president d'UM, partit al qual pertany Martorell.

Esperant González-Sinde
La visita a Mallorca de la ministra de Cultura, Àngeles González-Sinde, sembla que penja d'un fil. El seu gabinet ja ha anul·lat la visita a les Balears per als dies 19 i 20 de juny. En principi, havia de veure les inversions que l'Estat fa a les Illes en matèria de Cultura. Ara queda per saber si González-Sinde assistirà dilluns dia 21 a la sectorial de Cultura, que es farà a l'Almudaina, tal com havia promès. Des de la Conselleria de Bartomeu Llinàs estan ben preocupats perquè ningú no els diu res. A premsa del Ministeri ho despatxen amb un "ja te telefonarem".

Pisos pastera
La notícia que Eberhard Grosske vol acabar amb els pisos pastera ha produït reaccions immediates dels nostres lectors. Un assenyala amb número i porta un pis del carrer d'Andreu Feliu on sembla que el renou, la cridòria i la música d'un grup d'equatorians es fa insuportable per als veïns.

La partida d'Aina Castillo
Dins el PP es dóna per segur que la dimissió com a portaveu d'Aina Castillo és deguda a les tensions internes de la formació, sobretot per l'enorme pes que estan aconseguint els seguidors de José María Rodríguez.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris