algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
19°

No vagi per dit

Personal de l'Escola d'Hostaleria
Encara de manera embrionària, el Govern prepara una reestructuració de l'Escola d'Hostaleria. Hi ha detectat un excés de personal, la qual cosa dispara el pressupost "de manera importantíssima". Es tracta de reduir personal i per l'altre costat de davallar les inscripcions dels estudiants. En l'actualitat, aquestes matrícules són molt altes.

Retallada als Estudis Baleàrics
Encara estam a l'espera que el nou director de l'Institut d'Estudis Baleàrics, Santiago Juan, faci públics els comptes de la institució. Amb la nova reestructuració de l'IEB, el director general de Cultura, Pere Joan Martorell, avisà que davallarien el pressupost, però ningú no diu quin tant per cent.

Més pidolaires
Amb l'arribada de l'estiu, es fa palès que ha augmentat de manera molt considerable el nombre de pidolaires als carrers de Palma. Segons la normativa vigent, poca cosa hi poden fer les forces de seguretat des d'una perspectiva legal.

Una assegurança feta amb previsió
Tothom mira i remira. Un metge de Palma rebé una carta de l'asseguradora Sanitas en què li demanava si la dolència d'un nadó no s'hauria detectat després que els pares signassin la pòlissa.No havien reparat que la firma s'estampà setmanes abans del naixement...

Miquel Segura, plenament integrat
Parlant de l'IEB, l'antic director, Miquel Segura, s'ha bolcat en la comunitat jueva. En el darrer article del seu portal explica que participà en el servei del Khabalat Shabat aPalma, en el qual assistí el rabí Nissan Ben Abraham. L'escriptor és per ara l'únic membre de la família que ha tornat a la religió dels avantpassats.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ....., fa mes de 10 anys
volia dir circumcidat....
Valoració:1menosmas
Per ....., fa mes de 10 anys
Tot jueu ha d'estar cicumcidat no?
Valoració:1menosmas
Per Rabí Barrí, fa mes de 10 anys
En Mirando, deu estar circumcidat?
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris