nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
20°

Antich vol obrir mercats a Rússia

El president balear visita Moscou per incentivar les empreses russes a dur turistes a les Illes Balears

Ha fet molt bé el president Antich de no assistir a la final de Roland Garros. Si hagués presenciat el triomf de Nadal a París, s'hauria fet mereixedor de crítiques fonamentades, perquè aquests no són temps per a l'esbarjo de les autoritats públiques. Però tampoc no serà aquí avui, un dia molt assenyalat, perquè la vaga de funcionaris representa una amenaça a l'estabilitat social.

El president és a Moscou per obrir un nou mercat turístic. La seva dedicació és encomiable, però seria convenient que no tornàs amb les mans buides. Ara és més necessari que mai concretar projectes, no alimentar expectatives. I en els annals de la Comunitat hi ha grans ambaixades comercials estèrils, començant per la costa oest dels EUA i acabant per la Xina.

La freqüència de vols entre Rússia, un país amb unes possibilitats immenses, i les Balears, un petit país emprenedor, és la primera passa per establir els fluxos comercials.Però és imprescindible que les autoritats espanyoles hi col·laborin.Si no s'agiliten els visats, l'Ambaixada ja és un somiar truites a Moscou.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Aina, fa mes de 10 anys
N'Antich ja no és cap desconegut. Ja sabem que el seu mòbil principal és la foto. L'importen poc els mercats russos. L'únic mercat que cerca aquest babau és el mercat electoral de les illes. Però nosaltres no som tan bàmbols com es pensen.
Valoració:-1menosmas
Per Toni, fa mes de 10 anys
Jo pens que tot això no té sentit. Tan sols una fotografia dels polítics que ens costarà caríssima. Que putes pesquen per Moscou quan aquí tot va a la biorxa i no fan res de res?
Valoració:0menosmas
Per A.L.M., fa mes de 10 anys
Els nostres hotelers tenen clar, Joan, que els doblers no fan pudor, venguin d'allà on venguin o hagin passat per on hagin passat. I no es tracta d'honorabilitat, sinó de fer doblerets, i poder donar-ne una petitíssima part a aquells qui els faran la feina bruta i feixuga per guanyar-los. Els nostres homes de negocis són modèlics.
Valoració:5menosmas
Per Joan, fa mes de 10 anys
Perdonin, però a Rússia no hi ha classe mitjana ni obrera que pugui permetre's vacances aqui. Volem realment que la nomenklatura mafiosa russa ens concedeixi l'honor de venir a tastar les Balears? Vaig a fer-me una assegurança de vida.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris