cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
18°

No vagi per dit

Balutxo, novel·lista
Hi ha molta intriga sobre el debut novel·lístic de Bartomeu Mestre, Balutxo, amb el llibre El darrer manuscrit. Es tracta de la lluita d'un home contra la destrucció de Mallorca. Tanmateix, haurem d'esperar fins a la setmana que ve per conèixer l'entrellat del protagonista, un presoner "justicier" de Felanitx. La presentació oficial serà dia 30 de juny al Centre de Cultura Sa Nostra.

En construcció les quatre columnes
Parlant de Balutxo: l'any passat dedicà un article a dBalears a les quatre columnes de Puig i Cadafal que Primo de Rivera ordenà esbucar. Ens comenten que ja s'ha iniciat la reconstrucció d'aquest monument dedicat als homes i dones de tots els temps que han lluitat per les llibertats nacionals. Les noves columnes s'aixequen a la plaça del Marquès de la Foronda de Barcelona, molt a prop del lloc original. Cada una fa 19 metres d'altura.

Contactes en l'esquerra nacional
Quan falten uns onze mesos per a les eleccions, Entesa i el PSM mantenen i intensifiquen els contactes amb vista a una entente electoral. De moment, tanmateix, ens asseguren que les coses estan difícils.

Actuacions a la costa dels Pins
Ens comenten que el delegat de Cotes a les Balears, Celestí Alomar, rep la felicitació de veïns de SonServera per les actuacions al seu litoral. Ja s'ha restituït a la natura l'espai que ocupava la plataforma de ciment de la casa El molino i la piscina del doctor Marañón, a primera línia de la mar, s'ha omplert de terra i també és d'accés lliure. La pròxima actuació podria ser al moll del pare del pilot Carlos Sainz , si consideram que Pedro J. i altres tenen concessions per a ús públic encara vigents.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per marc, fa mes de 10 anys
Tothom es pot ficar amb en Balutxo, Joan Grau, però els miserables són els forasters que ho fan, com en Jerry i aquesta María Rosa. I quan els don ànims és perquè està més aprop el dia en que tornaran a ca seva, la península, amb el foresterum.
Valoració:2menosmas
Per Joan Grau, fa mes de 10 anys
Ei Marc, tothom es pot ficar amb en Balutxo i no per això ser un miserable.
Valoració:-4menosmas
Per Despistat, fa mes de 10 anys
Però aquests de l'Entesa no són un grup que va anar a les eleccions pactats amb el PSOE i amb UM a la vegada, tocant cadires pels dos costats? No són els d'en Crespí que va anar amb UM i encara encalenteix la cadira quan ja han porgat tots els altres uemistes?
Valoració:-4menosmas
Per Subdit renegat, fa mes de 10 anys
Jerry? M'he perdut qualque cosa? Quin Jerry és aquest, Marc? Amb la resta del comentari estic amb tu, però això d'animar en Jerry no sé què vol dir. En Jerry Lewis potser? Del personatge que firma María Rosa ja no ens sobta res. Vaja gent malalta que entra per aquí!
Valoració:2menosmas
Per So happy together, fa mes de 10 anys
Biel, és el que té transmetre bon rollo i fer propostes en positiu, de tant en tant et treuen pel diari i xerren bé de tu. Si fossiu una mica més aguts i menys prepotents, als del PSM també vos treurien més (i millor)...
Valoració:5menosmas
Per un dubte..., fa mes de 10 anys
Demanaran també a Entesa que s'atodissolguin com demanaren a Esquerra?
Valoració:6menosmas
Per marc, fa mes de 10 anys
No m'estranya que els miserables es fiquin amb en Balutxo, en ser un dels principals referents de la lluita nacional. Ànims, Jerry, i tampoc tu no desesperis, María Rosa, que aviat tindrem enllestit el barco de rejilla que us torni a ca vostra, ca'l foresterum, meseta avall.
Valoració:3menosmas
Per Biel, fa mes de 10 anys
Entesa el partidet que surt cada dia a No vagi per dit i dos pics per setmana surt retrat l'estrella de Campos
Valoració:0menosmas
Per María Rosa, fa mes de 10 anys
¡Eso, eso, eso: que escriba novelas y no vuelva por aquí a contarnos rondaias y cuentos chinos!
Valoració:-22menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris