algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
20°

No vagi per dit

Ni ZP ni Antich eren al seu lloc teòric
Zapatero i Francesc Antich adjudicaren als seus departaments presidencials les competències de l'esport espanyol i balear, però ni un ni l'altre no eren ahir a París fent costat a Rafel Nadal. El dirigent balear era a Moscou, per feina; l'espanyol no tenia res programat a l'agenda. Tanmateix, hauria estat un escàndol veure'l a Roland Garros.

Ja no sonen les sirenes
Aquest és el títol del llibre de memòries de Pere Rotger, escrit pel periodista Tomeu Garcías. Es refereix al fet que a Inca, fins fa un quart de segle, sonaven moltes sirenes. Era la crida perquè els obrers acudissin a les fàbriques i tallers que hi havia a la ciutat. Ara ja quasi no en queden... Tot i que encara no se n'ha fet la presentació oficial, es pogué comprar a la Fira del Llibre de Palma.

La Nit del Comerç i Rotger
Fa uns dies s'organitzà a Inca la Nit del Comerç. S'hi va guardonar el batle Pere Rotger, a punt de deixar el càrrec. El president d'Afedeco, Tomeu Servera, insinuà que Rotger es podria empadronar a Palma per ser el candidat a la batlia de Ciutat del PP.

Delegats en suport dels consellers
Dins el Govern es considera que encara que s'hagin fusionat les conselleries de Turisme i Treball per un costat i de Presidència i Agricultura per l'altre, els antics departaments funcionaran de manera "bastant autònoma", amb la presència de delegats "que hi faran una important tasca de coordinació".

Continuen les males relacions
Les relacions entre el PSM per una banda, Entesa per Mallorca per l'altra i ERC, allunyada de les dues formacions anteriors, continuen sent molt fredes. S'arribarà a formar el Bloc Nacional amb vista al 2011?

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per mestre d'aixa, fa mes de 10 anys
Sí, es formarà el Bloc Nacional en vistes al 2011. No passeu pena, formarem la coalició. Con tal de tenir tallada, ferem el que sigui, serem més amics que porcs. Visca la cadira.
Valoració:-1menosmas
Per Volem Bloc Nacional, ja!, fa mes de 10 anys
Siguem positius! Segur el al final el seny imperarà i es formarà el Bloc Nacioana. Del contrari seria un greu error pel país.

Valoració:2menosmas
Per Volem Bloc Nacional, ja!, fa mes de 10 anys
Siguem positius! Segur el al final el seny imperarà i es formarà el Bloc Nacioana. Del contrari seria un greu error pel país.

Valoració:1menosmas
Per Joan de Balàfia, fa mes de 10 anys
No queden sirenes o no queden fàbriques?
Valoració:1menosmas
Per navegant, fa mes de 10 anys
Aquí hi ha un article lúcid i definitiu sobre què és ser d'esquerres avui. No us el perdeu!:

http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2010/03/que_es_ser_d_rsquo_esquerres_avui_49339.php
Valoració:19menosmas
Per unitat de cures intensives, fa mes de 10 anys
Bloquera, la unitat de cures intensives deixa el que demanes i tot el que sigui en democràcia... Només recorda la conveniència de cercar vies pragmàtiques i abandonar-ne de ja superades. També constata que el nacionalisme no espanyol que ha aconseguit resultat bons (encara que amb mancances) no és aquest del bloc i invents semblants.

Valoració:9menosmas
Per unitat de cures intensives, fa mes de 10 anys
Berenguer, en desacord amb els tòpics que desplegues (massa verborrea, per cert) ni amb el teu llenguatge malsonant.
Valoració:5menosmas
Per Berenguer, fa mes de 10 anys
Senyoret de les cures intensives, què tal na Munar? Esper que bé, ja que fa temps que no en sentim ni una.

Dius, que "no volem tenir res a veure amb invents esquerranosos hereus del seixanta-vuit, estantissos, amb vocació de marginals, sords al que diu la gent corrent de la classe mitjana..."

Per començar no hi ha classe, mitjana. Si de cas hi ha gent amb salaris baixos que els han permès d'hipotecar-se fins que es jubilin. Si amb l'eufemisme de la "classe mitjana" tu estàs content, idò tot teu.

Però els de dretes no sou així. I si sou d'aquest grup, fareu mans i mànigues per sortir-ne i assolir el lloc que pensau que us toca, que són els doblers i el poder, com bé recordes sempre. Fins fa poc devers el Consell Insular de Mallorca s'hi parlava molt la variant costitxera. Has mirat mem si te donen feina?

Tot i dividits, és cert (i sí, per culpa dels betzols dels tres partidets dels collons), l'esquerra catalanista supera de bon tros els resultats d'UM. Què collons has de venir tu a dir ara? I si estan dividits, idò millor per a tu.
Si fessiu bé la vostra feina, serieu la CiU de les Illes (i no només de Mallorca, ja em direu quin projecte de país és aqueix) en lloc de veure com el PP passa per damunt de qualsevol deix de catalanitat.

Si no vols als casposos, idò res a dir. Continuau amb el vostré escó i arreplegant duros, que d'això en sabeu un ou.

Però per favor, ni insinuis que UM representa els treballadors, els obres els pagesos d'aquestes Illes. Els que alternam estudis amb feina, i feina amb feina (la majoria de vegades fora aire condicionat, senyoret), no anam ni encorbatats ni volem anar-hi. Ni tampoc veim en el projecte d'UM res que s'assembli a la millora de les condicions dels barris, ni del petit comerç, ni dels treballadors que cada dia són fent coa a l'INEM, ni tampoc res sobre altrenaitves al transport que no siguin les privades o les que impliquin haver de comprar un cotxe i consumir litres i litres de benzina. No, és clar que no, tu ni t'imagines que molts de mallorquins, menorquins i pitiusos no puguin amb això.

En aquesta part del pais, les illes són quatre. No una. I els treballadors que pugen les families com poden som més de les que les dretes estan disposades a aguantar. Però hi som. I siguem mallorquins de 15 generacions o només d'una sola, hi som.
I per bé que de tots aquests només una petita part es reconeix com a catalanista, som bastants més que la Unió d'Empresaris que ve a ser UM.

Així que deixa de tocar els collons als de la classe obrera i dedicat a "fer l'oposició de primera" que vas anunciant de fa mesos (d'ençà la imputació dels vostres adalids, Munar i Nadal, molt obrers tots dos) i mem si superau d'una puta vegada aqueixa visió d'una sola Illa i esdeveniu allò que haurieu de ser, una CiU plena d'empresaris grassos, però almanco ben catalans i catalanistes.


Valoració:-2menosmas
Per Black&Decker, fa mes de 10 anys
"Alternatives", home, critica, enraona, posa-hi sarcasme si tant vols.... però els insults crec que hi sobren. Més que res perque tots som molt propers ideològicament i aquesta no és la manera de facilitar l'apropament.
D'altra banda jo crec que els màxims responsables de la creació de nous partits són els qui els han fundat, ningú d'altre. Tots som majorets i s'ha de saber assumir les consequències dels propis actes.
Valoració:3menosmas
Per Bloquera, fa mes de 10 anys
Al de les cures intensives

Tu que ets de dretes ja tens UM. Per tant, satisfet !

I deixa que la gent d'esquerres faci el seu camí, i el seu BLOC
Valoració:-8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris