algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

No vagi per dit

ERC: partit sense carnets
Entre la militància mallorquina d'ERC s'han fet molts comentaris sobre la multa de trànsit al cotxe oficial de Carod -Rovira. Com se sap, el conduïa el xofer. I és que "ERC és un partit sense carnet, i no ve d'ara". Carod no en té de conduir i tampoc no en tenia Àngel Colom quan n'era el president, "fet comú en molts dirigents del partit".

L'abast del cas Ibatur
Mentre s'ha ampliat el secret de sumari del cas Ibatur, en ambients polítics es diu que segons la investigació desenvolupada fins ara l'escàndol podria afectar "igual o més" UM, quan dirigí la Conselleria de Turisme aquesta legislatura, que el PP, que la controlà en la passada amb Matas de president.

El PP, més crític amb UM
No passà desapercebut en el ple del Consell de dijous que el PP marcàs més distàncies de les previstes amb UM en diferents votacions menors i en debats. Des de l'esquerra s'interpreta aquest nou posicionament amb el fet que les enquestes del PP li donen la majoria absoluta i ja no veuen tan necessària l'entesa amb el centre nacionalista.

En la mort de Xesca Pascual
La mort a 50 anys de Xesca Pascual, que va ser secretària de Gabriel Cañellas i de Jaume Matas, ha produït un gran disgust dins el PP. Es recorda que Xesca era una de les persones més responsables i feineres del partit. El seu funeral, que se celebra demà a les vuit del vespre a l'església de Santa Tereseta (Son Armadans), es pot convertir en una concentració de membres del PP, històrics i actuals, com no s'ha vist en molt de temps.

Comentaris sobre Casillas
Es comenta molt a Inca que Teresa Casillas sigui candidata d'UM a la batlia. Es recorda que fa anys anà a les llistes del PP a Mancor.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per he he he ..., fa mes de 10 anys
... aquest homenet no va NI AMB RODES...

Valoració:11menosmas
Per Maria, fa mes de 10 anys
En Colom, si no vaig malament, després de fundar el PI va ser col.locat per la Generalitat a un càrrec "rar" devers el Marroc. El personal d'ERC sempre s'ha caracteritzar per estar format per una barreja de bergants-vividors, oportunistes sense principis i algunes persones honestes.
Valoració:-9menosmas
Per Xic, fa mes de 10 anys
No tenen carnet de conduïr... i?
Valoració:6menosmas
Per unitat de cures intensives, fa mes de 10 anys
Per què associau Colom a erc si ell fa temps que se'n va escapar intel·ligentment???

Ens convé votar UM, contra la majoria absoluta del PP. I, per això, UM ens ha d'òferir equidistància i honestedat.

Valoració:9menosmas
Per aci e espana, fa mes de 10 anys
Xerrant de multes perquè a l'Extremeny, que anava a 180 no va tenir multa, i el cotxe d'en Carod que anava a 170 si?
Valoració:4menosmas
Per Jm, fa mes de 10 anys
És que hi ha cotxes oficials d'autoritats que no els menin xofers professionals? Quin doi és aquest? Qualcú s'imagina en Carod conduint un cotxe oficial? Per favor, una mica de rigor...
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris