algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
17°

Qualcú s'equivoca

Si ahir parlava del nul sentiment de culpa per la corrupció en empreses públiques del PP en el subconscient d'aquesta formació, avui m'he d'acabar d'astorar amb la reivindicació, a cara descoberta, del creixement més bèstia que defensen a Son Baco.

Avui només es pot reivindicar un hotel de 1.200 places des del convenciment que aquesta societat és la mateixa que els atorgà la confiança, que la pàtina conservacionista que pogués tenir ha desaparegut amb les primeres pluges de crisi i que el descobriment del saqueig organitzat només ha generat, en la ciutadania, morbo pels detalls, talment es consumeix massivament cridòria televisiva farcida de pornografia sentimental sense la més mínima esperança de descobrir en els penosos actors cap unça de dignitat ni d'honradesa: la baixesa moral se'ls suposa, com el valor als militars.

Cal reconèixer que qualcú s'equivoca: o el PP quan manté les seves essències característiques o els innocents que ens hem precipitat atorgant un suposat canvi en la consciència col·lectiva per la qual ja no toleraria corrupcions ni creixement salvatge.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Horris, fa mes de 10 anys
Efectivament, els que vos equivocau sou vosaltres, ja que a les properes eleccions veureu com valora la gent totes aquestes pamplines pseudoproteccionistes que no deonen menjar a ningú. Majoria absoluta pel PP hi haurà!!!
ALM, no diguis dois, Son Baco mai no ha estat dis una àrea protegida, és un terreny infame sense cap valor on s'hi abocquen les aigües "depurades" de Campos. I de 1200 places res, sempre han estat no més de 350. Au venga! Documentau-vos i no direu tants dois!
Valoració:-2menosmas
Per A.L.M., fa mes de 10 anys
Dignitat o, simplement, vergonya és la cosa que més falta dins aquesta societat nostra. I hi sobren innocents als que hom els pot fer creure que la Mare de Déu nom Joana. D'altra banda, com es pot reivindicar la construcció d'un nou hotel de 1200 places dins un espai natural, que quedarà destruït per sempre, quan no es poden omplir els que ja hi ha fets? Quin marinatge, Senyor!
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris