nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
17°

No vagi per dit

Sindicato vertical
Membres del PP, i en to de broma, qualifiquen la nova macroconselleria de Turisme i Treball com una reedició del Sindicato vertical del temps del franquisme, quan empresaris i treballadors havien de funcionar a partir de la mateixa estructura jeràrquica. Consideren que la titular, Joana Barceló, "haurà de tenir un peu a cada banda entre les empreses més consolidades de les Balears i els sindicats. No sabem com s'ho farà".

L'exemple de Berto
Ja fa una setmana que el conseller de Presidència, Albert Moragues, anuncià que renunciava a les dietes de viatge per reduir despeses públiques. S'esperava que la resta de consellers farien el mateix, però de moment no s'ha produït aquesta bona nova.

Previsions per a l'any que ve
En ambients tant del Govern com empresarials ja es comenta que el 2011 serà econòmicament més dolent del que apuntaven les previsions fetes a principi d'any. El 2011 hi haurà moltes dificultats tant a les Balears com al conjunt de l'Estat espanyol. Així ho indiquen tots els indicadors i no es veu solució possible a mitjan termini, només molta paciència. Fins i tot, en reunions a pora tancada, també ho reconeix el Ministeri d'Economia i Hisenda.

Esforç amb els russos
Del viatge que farà Francesc Antich a Moscou els pròxims dies, s'espera un gran esforç per captar turisme rus. No serà senzill, ja que els que viatgen a aquest país són persones d'alt poder adquisitiu que reclamen molta qualitat. Als russos els agrada veure luxe molt més que la típica oferta de sol i platja. Una conseqüència del viatge podria ser un intent de potenciació del passeig marítim de Palma.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xisco Mas, fa mes de 10 anys
Raun, raun, rasputin .......
Valoració:3menosmas
Per Meritxell, fa mes de 10 anys
I podeu creure que Antich ens durà qualque rus de vacances!!! Si amb la cara de pomes agres que fa sempre representarà unes Illes decebudes, acabade i estentisses... Comença a ser hora de que ens plantegem la promoció turística seguin les pautes i les tendències de la modernitat, no a la manera de la primera meitat del segle XX.
Valoració:12menosmas
Per part forana, fa mes de 10 anys
No sé que teniu amb en Berto, però hi d'altres consellers que també hi ha altres consellers que fan esforços renunciant a moltes coses. La diferència, ho fan sense fer-ho públic. Es veu que n'hi ha que necessiten fer-se notar.
Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris