algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
21°

De Shin Chan a American Dad

Se'n recorden, del xafarranxo que s'armà quan arribà Shin Chan (primer a TV3, el 2000)? Aquell infant japonès mal educat, quasi pervertit i escatològic (però amb sublims moments de tendresa) havia d'acabar, ell solet, amb la moral dels nins europeus, fent-los practicar "el ball del cul", com ell feia constantment.

Després s'estengué per les cadenes autonòmiques i A3, i no va passar res, i ara llangueix a ANeox els horabaixes, precedint les bestialitats d'American Dad (que passen també al Fox), la sèrie animada protagonitzada per l'ultrapatriòtic i paranoic agent de la CIA Staniel Stan Smith (molt més criticada per la imatge que en dóna, dels serveis secrets, que per les freqüents i gruixudes al·lusions sexuals).

Dimecres, molt abans del sopar, s'hi sentí com deia "fins i tot els pederastes tenen amics; normalment són altres pederastes...", o com una agent immobiliària avisava uns homosexuals que volien vendre's la casa: "En poques setmanes tindreu la casa plena de borratxos que no aturaran de jutjar-vos", perquè un d'ells li respongués: "Que bé, com quan era petit amb la meva mare...". I acudits així, d'aquest nivell, dos o tres per minut.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris