lluvia ligera
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
18°

La suculenta cranca

Molta gent pensava que la consellera de tota la pesca, l'honorable Mercè Amer, no duraria tres mesos al càrrec. Els crítics ignoraven que na Mercè prové d'una nissaga molt amable i amb voluntat de servei, però tenaç. Qui pregonàs que en Biel Company i "sus boys" se la menjarien fregida anaven ben errats, perquè segurament na Mercè acabarà la legislatura més fresca que un gra d'all, encara que no com a consellera, la crisi mana, i ella també.

Un bon projecte és el repoblament d'espècies marines que eren quasi extingides en el mar balear. Cal celebrar la tasca de repoblació de la cranca, espècie que els joves mai no han pogut degustar, senzillament perquè no n'hi ha. El fet d'escampar per diferents zones del litoral cinc milions de larves de cranca (dbalears, 30 maig) ens duu l'esperança de poder veure el ressorgir d'aquesta espècie. A més, també han duit de Còrsega 160 exemplars adults per repoblar.

Sí, ja sabem que la investigació la fa el Laboratori d'Investigacions Marines, però el cert és que l'exconsellera té assegurada la batlia de Manacor si l'experiment té èxit, sempre que ens convidi a un bon arròs de cranca. Els arrossos bruts són patrimoni del pepé, i a la presó fan ranxo. Els nacionalistes es barallen i es perdran la cranca.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Anam com els crancs amb les cranques, fa mes de 10 anys
Ja fa un munt d'anys que tiren cranques que paguen a preu d'or a Cabrera i despareixen com l'ànima de Robert, perquè els anfosos s'han reproduït més del que toca i quan hi ha fam es mengen el que hi ha...
Potser valdria més repobrar-les a llocs més propers a la costa mallorquina.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris