cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
23°

No vagi per dit

Contents amb Juan Antonio March
En el Consolat de la Mar estan molt contents amb Juan Antonio March. L'ambaixador d'Espanya a Rússia ha posat totes les facilitats perquè la visita que farà el president Antich a Moscou la setmana que ve sigui un èxit. La delegació balear tornarà la matinada de dimecres 9. El motiu és que "el primer vol és més barat i ara es tracta d'estalviar com sigui". El Govern té moltes esperances de poder atreure turisme rus de qualitat.

Trull diplomàtic entre mallorquins
La publicació en aquesta secció del trull diplomàtic en torn de Jaume Segura ha propiciat un elevat nombre de lectures i de comentaris a la nostra web, en especial pel paper dels ambaixadors Joan Manuel López Nadal (i no de Gonçal, com publicarem ahir per error) i Melitón Cardona perquè Segura no fos enviat a Miami com a cònsol general, com pretenia el ministre Moratinos.

Comissió de seguiment del Bloc
Entre militants del partits del Bloc hi ha sorpresa perquè des que fa unes setmanes Santiago, Rosselló i Abril anunciaren que abandonaven EU, però encara no s'ha reunit la comissió de seguiment del Bloc.

Infraestructura d'UM Palma
Ha sorprès a alguns dirigents d'UMde la Part Forana comprovar que el president Josep Melià i el secretari general Joan Monjo confien en l'estructura organitzada per Miquel Nadal a Palma. Es dóna per fet que l'exregidor Baldomero Oliver serà elegit secretari d'organització de Palma.

Decret Nadal, ara llei Barceló
Diuen alguns hotelers mal intencionats que a la consellera de Turisme, Joana Barceló, li encantaria que el decret Nadal fos ara conegut com a llei Barceló.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ?, fa mes de 10 anys
Bloc? Quin Bloc? No sé de què me sona...
Valoració:17menosmas
Per Joan, fa mes de 10 anys
Heu sentit alguna vegada una persona d'EU o d'Esquerra xerrant en nom del Bloc? Jo no, sempre, a tots els mitjans, en tertúlies, els únics que parlen són en Llauger i en Barceló, i fixau-vos, des de fa poc no del Bloc per Mallorca, sinó del Bloc PSM-Verds, sense especificar que és el PSM de Menorca. Hi veis alguna intencionalitat...o és que estic cercant puces on no n'hi ha?
Valoració:5menosmas
Per Toni, fa mes de 10 anys
Albert en Jaume Sansó va deixar el seu càrrec de batle quan va deixar el PSM? No.
Valoració:4menosmas
Per Pau, fa mes de 10 anys
N'Albert sembla que ha estudiat lògica surrealista, per exemple:
Einstein, què va ser un geni, nomia Albert. Hitler tenia mal geni.
Per tant tu, Albert, ets el més gran genocida de la història...
I si sa padrina tingués pedals, no seria sa padrina, seria una bicicleta.
Valoració:-7menosmas
Per Albert, fa mes de 10 anys
Exactament Joan, i es el Psm qui dona cobertura perque aixo no es produeixi. Els d'Entesa quan marxaren del Psm deixaren els carrecs. Els d'Esquerra XXI son el 80 per cent dels qui tenien carrec d'IU. L'Esquerra pel carrec... Molt trist el paper pessemer, en aquest moment l'element fracturador de l'Esquerra nacionalista.
Valoració:2menosmas
Per Joan, fa mes de 10 anys
No es reuneix la Comissió de Seguiment perquè s'hauria de demanar als càrrecs públics que han abandonat EU que deixin els seus càrrecs. A alguns, a part dels afectats, no els interessa haver de donar aquesta passa.
Valoració:4menosmas
Per Govern venut, futur perdut, fa mes de 10 anys
Pot demanar permis al jutge per convidar an Matas a acompanyar-lo, i juntament amb la plana major del govern d'hotelers que vagin plegats a fer-se una altra foto al Rasputin per celebrar la rendició.
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris