algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

No vagi per dit

La renúncia de Jaume Segura
Fonts dignes de tota solvència ens asseguren que han estat, principalment, els diplomàtics mallorquins Melitón Cardona i Gonzalo López Nadal els que han pressionat amb inusitada insistència el ministre d'Exteriors, Miguel Àngel Moratinos, perquè no nomenàs Jaume Segura nou cònsol general d'Espanya a Miami. Finalment ha estat el diplomàtic pobler, que avui és el cap de gabinet de la ministra de Sanitat, Trinidad Jiménez, qui decidí renunciar a la plaça per a la qual el ministre el considerava el funcionari en actiu més indicat, inclosos els dos mallorquins.

Berto, amb la caça
Ahir era un dia important per a mesures anticrisi. A Palma Antich s'entrevistà amb 'Joserra' Bauzá i amb Josep Melià. Per la seva banda, el Consell de Menorca també presentà les seves propostes. Qui tenia un peu a cada banda era el conseller de Presidència, el menorquí Albert Moragues, que ahir anà a aquesta illa amb motiu de les transferències de caça. Berto és per totes bandes.

Melià, molt crític amb Zapatero
Per cert, que en la reunió d'ahir, Josep Melià es mostrà molt respectuós i comprensiu amb Antich i amb la mala glopada que està travessant. No obstant això, el president d'UM no es pogué reprimir i pegà una bona passada a Zapatero. Antich callava i escoltava...

A l'espera de la seva
Tots els sectors productius de les Balears són a l'espera de saber quines mesures aplicarà el Govern balear per incentivar els seus àmbits de mercat. Després del consens històric per promoure les inversions en el sector turístic sigui al preu que sigui, són els comerciants, restauradors, industrials, empresaris de vehicles de lloguer, llibreters... els que esperen un tractament equitatiu.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per C. Nicolau, fa mes de 10 anys
si
http://www.miquelsegura.com/miquelsegura/articulo_s_era.aspx?id=17
Valoració:9menosmas
Per Joana Valleriola, fa mes de 10 anys
Els Segura haurien de ser coherents. Jo pens que, ara, en Jaumet Segura, hauria de demanar d'anar a fer de diplomàtic a Israel, amb tot aquest bullit que hi ha. Si fos així, a son pare no li podrien tapar es cul amb set flassades. Que hi aniria, d'alaire, si el fill hagués de representar Espanya en tot aquest trull del vaixell humanitari bombardejat.

Vatualmón! En Segura pare encara duria els nassarrot que té més estufat d'allò qie l'hi duu habitualment!
Valoració:8menosmas
Per astorat i decebut, fa mes de 10 anys
Es veu que no podem posar res sobre en Miquel Segura, el gran periodista-joier-escriptor-xueta insigne. M'han llevat el comentari, igual que el d'ahir i supòs que aquest també, si és així, podem deixar anar aquest diari i que els mantengui na Rita.
Valoració:6menosmas
Per vatualolla, fa mes de 10 anys
El fet que el fill de Miquel Segura hagi pogut arribar tan lluny en una administració socialista demostra l'estupidesa profunda d'aquests que governen a Madrid.
Valoració:9menosmas
Per Patriotes Associats, fa mes de 10 anys
El sector turístic de les Illes Balears quedarà automàticament "incentivat" quan Europa es compongui. No n'hi ha més de fetes.
Valoració:9menosmas
Per P.R., fa mes de 10 anys
Ja hi ha arribat a lluny, en Jaume Segura. Amb 9 anys de carrera té lacategoria més alta que tots els seus companys de promoció. I son pare no té res a veure -què podria fer ell?- en la seva trajectòria.
Valoració:3menosmas
Per Assbook, fa mes de 10 anys
Qui és diplomàtic és el germà de Gonçal López Nadal, que és historiador.
Valoració:7menosmas
Per rafel, fa mes de 10 anys


"Segura renúncia: la persecució continua", segons fons dignes de crèdit a una casa d'Es Barcarès.
Llibre tot d'una!
Aquest atlot no arribarà enfora si son pare li fa la campanya.
Polèmica i diplomàcia, oli i aigua
Valoració:7menosmas
Per Ferran, fa mes de 10 anys

coses certes i no bolles

-Un ambaixador amb moltes destinacions (López i Cardona) no pot envejar anar de cònsol a Miami. Un diplomàtic d'alçada no fa trevetes a un mosset que ha estat secretari de Jamaica o cap de gabinet d'una ministre. ¿ O en Miquel Segura ja fa o vos dicta la secció directament? Lo del Gonzalo és una mostra més de "periodisme de fons"

-Si en Melià va estar fantàstic just ho pot haver ell d'ell mateix. Menos moixes
Valoració:4menosmas
Per Nito, fa mes de 10 anys
Gonzalo? Sí que heu ficat la gamba! No hi ha cap Gonzalo López Nadal que sigui diplomàtic, llestets!
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris