algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
23°

Límits

De vegades, pens que al darrere aquest menyspreu del PP de Palma vers la batlessa Calvo, amb Rodríguez al capdavant, s'hi amaga un complex mal de dissimular. És una actitud que també la trobam en ambients de misèria cultural, ben aprofitada per la dreta més reaccionària com en els casos dels Tea Party nord-americans, on s'estimula el menyspreu dels incultes cap el sector més format de la població.

Obama ha de dissimular la seva il·lustració perquè hi ha una massa que neda en el llot de la incultura i que a Espanya es resumeix en dues frases històriques: 'Vivan las cadenas! i 'Muera la inteligencia! Això pensava mentre veia com els nostres "Sara Palin" de Cort (amb la servil complicitat del regidor d'UM) deixaven l'alumnat del Costa i Llobera sense la necessària ampliació de pati només per humiliar Calvo.

Però, quan vaig saber que bravejaven de rebaixar el sou de la batlessa 650 euros més a l'any del pactat en la FEMP, llavonses ja no em semblaren acomplexats ni histriònics maniqueus, sinó éssers cofois dels seus límits, inclòs el d'aconseguir un sou digne sense el carnet del partit.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per pere, fa mes de 10 anys
Joan, une reflexió, si el PP du al seu programa el bilingüisme no-excloent (per a què n'aprenguin els d'ara) i treu majoria absoluta, no vol dir això que la societat no vol imposicions d'una bande i lo que vol es respecte pel "catalanoparlantes y castellanoparlantes", cosa que no es fa ara.
Valoració:1menosmas
Per Joan de Balàfia, fa mes de 10 anys
Amb es mateix pretetx de desfer el que han fet es predecessors, ja han anunciat, per exemple, que eliminaran es carrils de bicicletes de ses carreteres de Sant Miquel a Vila i de Sant Joan a Vila, així com es de ses avengudes de Palma i també es decret d'obligatorietat de coneixement des català a sa sanitat, és a dir, fent-mos estar obligats a anar en cotxe i a expressar-mos en castellà
Valoració:1menosmas
Per Busqueret., fa mes de 10 anys
El PP sempre vol igualar als altres... per avall.
Valoració:1menosmas
Per Sa Paparra., fa mes de 10 anys
Encara ens queda una tercera frase històrica. El lema de la Universitat de Cervera, que va esser felipista. Diu així:

"¡ Lejos de nosotros la funesta manía de pensar!"

Estic escarrufat...
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris