nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 13°
14°

El cel a la terra

Els caps de la Conferència Episcopal es queixen que la (seva) religió té poca presència pública, però la programació del diumenge vespre palesà que no (sempre) tenen raó.

A més de la discussió infantil i surrealista a la catequesi de na Coloma sobre l'Esperit Sant (a l'episodi de Mossèn Capellà, a IB3), al Festa festa (la 4) es capbussaren al romiatge de la Virgen del Puerto, a Càceres, amb un personatge tan anònim com prototípic i entusiasmat que enmig de la multitud cridava a la devoció, mentre explicava per què duia uns auriculars posats: "Estic escoltant el futbol", per acabar declarant que "Si no tens devoció a la Verge, és que tens el cor buit", enmig d'una celebració que culmina amb diverses subhastes per decidir qui passeja la imatge.

Després, la festa de la patrona de San Vicente de la Barquera, mentre al TVE24h emetien el reportatge anual sobre El Rocío posant tot l'èmfasi en la quantitat de pelegrins que disposen de cinc o sis dies per completar la festa entre imatges de gambes arrebossades, truites de patata i el que s'hi anomena recorregut de "la manzanilla, la cervesa i els cubates". El cel a la terra, que no és mala cosa, en aquests temps.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris