nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
14°

Atropellada dos pics per bicicletes

Els ciclistes que condueixen per les voravies o en direcció prohibida haurien de ser sancionats per Cort

L'Ajuntament de Palma ha fet un gran esforç aquesta legislatura per implantar carrils bici i ara n'hauria de fer un altre encara de major per obligar els ciclistes a circular per allà on toca. Avui publicam la història de Pilar Suárez, una dona que ha estat envestida dues vegades per bicicletes que circulaven per la voravia. La dona mostra la seva indignació davant la passivitat municipal per evitar accidents com el seu, que en absolut no es poden considerar insòlits.

I és que de cada pic hi ha més ciclistes que circulen per les voravies o en direcció prohibida, com si el codi de circulació i les ordenances municipals no anassin ni amb ells ni amb el seu vehicle. En paral·lel, la Policia Local hi té una actitud d'allò més tolerant, sense que existeixi constància que hagi imposat alguna sanció per infracció o conducció imprudent. La prova més clara d'aquesta actitud laxa es troba al passeig del Born, que molts d'horabaixes es converteix en una pista d'acrobàcies on els vianants es converteixen en noses que s'han d'esquivar.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per joan, fa mes de 10 anys
No entenc perquè una persona que condueix un vehicle pot ser sancionada quan comet una infracció. En canvi, la mateixa persona, quan va a peu o en bicicleta si comet una infracció, normalment no passarà res.
Valoració:1menosmas
Per Magdalena, fa mes de 10 anys
Crec que faríeu bé d'agafar bicicleta i provar com vos va per dins Palma... Al carrer Blanquerna molts cotxes no respecten el carril bici, en molts trams urbans, s'ha convertit en un aparcament de cotxes, al passeig des Born, essent tan gran, no hi ha cap via per als que anam en bici, etc. Si se suposa que només podem circular pels carrils bici, com a mínim s'haurien de respectar.

Potser hi ha qualque ciclista imprudent, però és ben cert que les imprudències també es veuen en el cas de peatons i més exagerat encara, de cotxes... La majoria de ciclistes anam ben alerta, aquesta és la meva impressió. Sempre hi haurà persones imprudents, tant si són peatons, conductors o ciclistes.

Hauríem de recordar que la bicicleta és un mitjà de transport ecològic i saludable... per què tant de lloc per als cotxes?
Valoració:4menosmas
Per unitat de cures intensives, fa mes de 10 anys
Carril bici = mal planificat i semidesert. Per no dir-ho clar (pràcticament desert, llevat de les zones vora mar de sempre)
Valoració:1menosmas
Per muzzol, fa mes de 10 anys
les envestides per bicicletes són un detall anecdòtic si el comparam amb la quantitat de vegades que s'ha d'anar esquivant cotxes.

ens hem tornat tan tolerants a les maniobres esborrajades dels cotxes que ja ni tan sols ens atrevim a trepijar un pas de peatons si hi ha qualsevol vehicle a prop.

em sembla una notícia completament esbiaixada i anecdòtica, i qualsevol reporter que passeji una mica per palma se trobarà moltíssims exemples d'incivisme descarat amb cotxe, però haurà de gratar molt per trobar-se amb ciclistes irresponsables.
Valoració:-8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris