algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
12°

L'exconseller Grimalt al Consell?

És cert que avui dia ningú amb seny no posaria la mà al foc per l'honestedat de cap polític mallorquí; encara que un sector pugui seguir pensant bé d'algun, fins i tot estant sota sospita, com és en Miquel Àngel Grimalt. L'exconseller va ser destituït amb bon criteri quan el president Antich decidí prescindir dels uemites, ja que ells no volien fer la neteja.

Crec que pel Llevant de Mallorca molta de gent el considera ben digne. Fins i tot es diu que un partit polític està en vetlla per fitxar-lo per batle, si el desimputen. Malgrat tot, no deixa de sorprendre que hagi decidit acceptar l'escó de representant al Consell, tot i seguir imputat judicialment; això només el pot perjudicar, a no ser que la justícia l'alliberi aviat del seu jou, i ho hauria de fer ràpidament, si és innocent. Però allò normal seria que Grimalt esperàs a les properes eleccions.

Un dels homes forts d'UM em va dir que s'havia pressionat l'exconseller perquè acceptàs aquest càrrec, amb el suport dels vots dels ciutadans. La raó sembla senzilla: hem de deixar els càrrecs de representació pública en mans de gent tan sospitosa com na Cerdó o en Pascual? Potser tengui raó, UM no pot deixar l'escó de na Mulet buit i els convé més que a segons qui no el vegin gaire.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris